Guest sheina Posted November 21, 2010 Share Posted November 21, 2010 Witaj Sławku... Miałam dzisiaj bardzo specyficzny sen... Śniło mi się, że sprzątałam łazienkę, a w trakcie wszedł do niej mój ojcec i zaczął czyścić prysznic, po czym widzialam jak jakąs chyba czarną mysz ,która chodziła po jego brzegach spuszcza w odpływie prycznica.. chce wąłscicie bo taki wird wodny ja porywa, mówi,ze musim sie jej pozbyc ponieważ jej nei znamy, a ona wygladał jakby łapkami prosiła o pomoc... obok niej znajdowała sie tez inna myszka i ta znalismy niby bo biegała swpododnie do tej pory , po calym naszym mieszkaniu, krzyczłąam, zeby tego nei robil,zeby je oszczedził bo potem te druga tez chcial utopic..wiec wzielam jakie splasitkowe polkoliste naczynie, po czym wybiegłam na dwór i zaniosłam uratowane myszki do jakiejś szopy... :nie_na: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slawomir Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 Sheino! Nie kieruj prośby tylko do mnie bo odstraszasz tym innych interpretatorów i przez to często odbierasz sobie możliwość odnalezienia zanczenia snu gdyż ja mogę wyjechać, umrzeć albo żona zakaże mi korzystania z internetu i co wtedy? Dodatkowo ja nie zawsze potrafię odczytać dany sen czasem ze względu na tka zwane "gorsze" dni (mimo płci miewam takie) i dlatego nie wzielem sie za ten sen od razu. A wracając do snu. Robisz porządki w łazience czyli prawdopodobnie zmieniasz cos w "energetyce" lub rodzinie (to by tłumaczyło obecność twojego ojca). Myszy to szkodniki - wtym przypadku moim zdaniem jakieś przyzwyczjenia lub cechy charakteru, które np: twój ojciec ci wypomina. Obie wady znasz i z jedną to i owszem walczysz ale z drugą to łaczy cie cos wiecej niż przyzwyczajenie to jakby twoja natura. Chęć zmiany jest ale powierzchowna - myszy chowasz do stodoły - czyzbyś miała wrócić do starych przyzwyczjeń jak burza w domu trochę przeminie? Pozdrawiam: Sławomir Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts