Ikis Posted June 16, 2008 Share Posted June 16, 2008 Szedlem wraz z kolega z "podworka" z czasow szkolnych przez jakies zlomowisko. Na wzniesieniu w oddali stal czarny byk. Sprowokowalem zwierze do ataku i byk zaczal biec w nasza strone. Zaczelismy uciekac, ja pobieglem w jedna strone a moj kolega w druga. Poniewaz to ja bylem prowokatorem, wiec byk biegl za mna. Zauwazylem pordzewialy wrak jakiejs furgonetki i pomyslalem ze jak bede biegl wokolo to moze zgubie w ten sposob byka. Niestety po drugim okrazeniu zwierze bylo coraz blizej. Nastepnie dostrzeglem betonowy podest, cos w rodzaju rampy na ktory wskoczylem chroniac sie przed bykiem. Jednak zwierze nie dawalo za wygrana i biegal wokol podestu szukajac drogi, sposobu aby dostac sie na gore. W tym samym czasie moj kolega rowniez znalazl sie na takim podescie, tyle ze jego byl polaczony z jakims budynkiem. Zaczalem do niego krzyczec, widzialem jak zaczynal wchodzic po schodach na gore... zlapal porecz i od niej odskoczyl jakby go cos "ugryzlo". I wlasnie wtym czasie zaczela ogarniac mnie mgla i sie obudzilem. Przejrzalem internet w poszukiwaniu znaczenia "byk" we wszystkich sennikach znalazlem to samo okreslenie: sute wesele lub biedne chrzciny. Natomiast w tylko jednym bylo: ktos zamozny bedzie cie przesladowal W zasadzie jestem daleki od wesela lub chrzcin (no chyba ze to nie chodzi o mnie) a juz tym bardziej od zadawania sie z osobami zamoznymi. Choc zamoznosc jest pojeciem szalenie wzglednym. Jakies sugestie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aneta Posted June 16, 2008 Share Posted June 16, 2008 Ikis, sen widać, że ostrzega Cię przed igraniem z losem i zabawą czyimś kosztem. Może zdarzyć się tak, że zabawa ta obróci się przeciwko Tobie i Twoim bliskim osobom. Wtedy może się okazać, że nie będzie odwrotu i stanie się coś, czego na pewno nie chcesz. Na Twoim miejscu nie korzystałabym ze senników. Są one podporą kiedy śni się jeden, konkretny element. W innym wypadku sennik nie zna kontekstów snu i dlatego wychodzą takie bzdety, jak Ty próbowałeś sobie wytłumaczyć. Pozdrawiam ciepło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ikis Posted June 16, 2008 Author Share Posted June 16, 2008 Dziekuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts