ewunia1522 Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 Witam, śniło mi się dzisiaj, że szłam z jakąś kobietą aby pomóc jej odnaleść lekarza bo była bardzo chora i potzrebowała tady ginekologa i byłam na osiedlu byłego chlopaka poszłam do niego i prosiłam, żeby dał mi ksiązkę telefoniczną zebym mogla odnaleśc numery lekarzy. Pozniej on powiedział, że mnie kocha i chce do mnie wrócić jak spytałam czy mnie kocha odpowiedział tak " Pracowałem całe wakacje zarobiłem 25 tyś i co z tego skoro nie mogłem ich wydać z Tobą" pozniej z koleji ja poszłam do lekarza do kardiologa prosić o pomoc kobietę. Co ten sen moze oznaczać?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slawomir Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 Witam! Sen powinien mieć tytuł: "jak wyleczyć duszę i ciało po rozstaniu?" jest to typowe odzwierciedlenie twoich pragnień a mianowicie to że szukasz ginekologa dla jakiejś kobiety (tu chodzi o ciebie) masz nadzieję że wsponienia związane z twoją osobą sa tak silne że w momencie spotkania wszystko wróci na "stare tory" ( to jest ta jego wypowiedź odnośnie wyznań uczuciwo finnsowych). Poszukiwanie kardiologo mówi o tym ze masz nadzieje że jest ktoś kto potrafi to jeszcze wszystko naprawić i uzdrowić. Pozdrawiam: Sławomir Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewunia1522 Posted November 25, 2010 Author Share Posted November 25, 2010 dziękuję bardzo za interpretację tego snu, bardzo mnie on zdziwił bo był bardzo realistyczny i jak dla mnie ma naprawdę dziwne przesłanie:)) Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts