Guest sheina Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 (edited) Tak sobie pomyślałam, często pytamy siebie jak najlepiej pracowac z kartami, co pomaga, jak najlepiej sie ich naczyc , jestesmy ciekawi z jaka talia najlepiej by sie nam wspolpracowalo.. No to wczoraj mnei naszło stworzenie czegos takiwgo - jesli uwazacie,ze to raczej nie ma racji bytu.. to smialo walcie. Nie moglam wypribowac, narazie to takie załozenie teoretyczne. Mozecie cos dodac, zasugerowac, jak zmodyfikowac dane pytanie... ja tak sobie 'sczzelyyyłamm' Rozkład na prace z talią kart tarota. 123 45 1. Jaką kolorystykę powinna mieć moja talia, aby dobrze nam się współpracowało? ( jaśniejszą raczej czy z naciskiem na mroczną, ciemniejszą - kazda talia ma takie i takie, ale w kazdej jest jakieś nasilenie ) 2. Co szczególnie pomaga mi w pracy z kartami? 3. Co szczególnie przeszkadza mi w pracy z kartami? 4. Jaka pora dnia sprawia, że najlepiej pracuje mi się z kartami? 5. Kiedy szczególnie nie powinnam /nienem wróżyć? to tak wstępnie.. chyba. Linczujcie. Edited July 28, 2011 by sheina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marieve Posted July 28, 2011 Share Posted July 28, 2011 Tak sobie pomyślałam, często pytamy siebie jak najlepiej pracowac z kartami, co pomaga, jak najlepiej sie ich naczyc , jestesmy ciekawi z jaka talia najlepiej by sie nam wspolpracowalo.. No to wczoraj mnei naszło stworzenie czegos takiwgo - jesli uwazacie,ze to raczej nie ma racji bytu.. to smialo walcie. Nie moglam wypribowac, narazie to takie załozenie teoretyczne. Mozecie cos dodac, zasugerowac, jak zmodyfikowac dane pytanie... ja tak sobie 'sczzelyyyłamm' Hej moim zdaniem bardzo dobry pomysł. Mam taki trochę podobny zwyczaj, że jak mam nową talię to robię z kartami coś jakby wywiad. Jako że każda talia ma jakby inną osobowość, to tak się zapoznajemy, że się tak wyrażę ;-) 1. Kim jesteś? 2. Kim jestem? 3. Kim jesteśmy razem? 4. Czego powinnam unikać w pracy z tobą? 5. Jak najlepiej wykorzystać to co mi oferujesz? Ciekawe by było dowiedzieć się czy inni też mają podbne metody. Proszę o komentarze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gaja11 Posted July 28, 2011 Share Posted July 28, 2011 Sheina świetnie to wymyśliłaś :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sheina Posted July 28, 2011 Share Posted July 28, 2011 ło matko,zapomnialłam o tym watku dzieki za opinie. mare fajny ten Twoj ))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts