BXD Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 oto kilka propozycji na udany sen xD facebook 1. gdy nie wiesz czy to rzeczywistosc to a. spojrz na zegarek lub tekst odwroc sie i jeszcze ra spojrz i zobacz czy sie nie zmienil b. wylacz swiatlo jesli zgasnie to moze byc zeczywistosc lecz nie zawsze , a jak nie zgasnie lub zmieni kolor to sen c. czasami przed tym ustalic sobie znak w moim przypadku latanie , kolega ma gliny to wtedy gdy przejezdzaja gliny to sprawdza na zegarek czy to sen czy rzeczywistosc xD 2. we snie mozesz robic wszystko co chcesz a.najlepiej przed snem ulozyc sobie plan co na poczatku zrobic a co na koncu b. pomysl sobie jakas rzecz co chesz zrobic np. latanie myslisz i zaczynasz latac ale uwaga czeba sie mocno skupic noi nie tak mocno zeby sie nie obudzic, nie zawsze sie udaje jakby co c. gdy juz czujesz ze sie zaraz obudzisz a chcesz jeszcze zostac to wystarczy zrobic pare prostych rzeczy min. biegac w kolko czy latac i krzyczec ostrość milon razy ,jesli chcecie zapamietywac sny to najlepiej przed snem ze 20 razy mowcie se 'chcem pamietac sen' i tez nalepiej se zalozyc zeszyt ze snami ze kazdy sen bedziecie opisywac , jesli ktos cie bedzie gonic we snie np jakis sadysta wystarczy stanac odwrocic sie do niego i spytac sie czego che od ciebie, w moim przypadku gdy sie spyatlam dal mi jakas bron zycze udanych snow Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czajorek510 Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 Hmmm... o ile się nie mylę to na YT widziałem. Hah znalazłem : YouTube - Kanal von mywayforum Proszę tu wszystko wyjaśnione w ciekawy sposób praktycznie to samo co kolega dwa posty wyżej napisał. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anihilator1 Posted June 23, 2014 Share Posted June 23, 2014 (aktywacja cahtbox) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rozmaryn Posted January 12, 2017 Share Posted January 12, 2017 dzieki za takie szybkie wskazowki, wykorzystam dzis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts