Zwierzak1994 Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 Więc tak nazywam się Darek i ostatnio przyśniły mi się w odrębnych snach różne rzeczy W śnie pierwszym zapamiętałem tylko tyle że stoję przed lustrem w łazience i oglądam jak wypadają mi zęby wypadło ich chyba z 3-4, to nie było tak ze otworzyłem usta i wypadły tylko je ruszałem i się kiwały aż w końcu wypadły. W drugim natomiast znów mi wypadł ale tylko jeden i wtedy byłem gdzieś na polu i on tak po prostu wypadł lub chyba tak ja w pierwszym ruszałem go No i trzeci jest dla mnie największa zagadką śniło mi się jak szedłem z kimś przez miasto lub gdzieś w znajomym mi miejscu gdy nagle zacząłem wyć prawie jak wilk. Nie wiem co o tym myśleć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slawomir Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 Wypadające zęby to albo jakaś strata ale najczęściej jakieś problemy zdrowotne np: przeziębienie lub infekcja gardła stąd może byc "ten odgłos wycia". Pewnie myślałeś o czymś poważniejszym ale tu niestety cie rozczaruje wiemze senniki opisują wypadanie zębów jako coś strasznego minimumum koniec świata ale na szczęście tak nie jest bo połowy forumowiczów już by wymiotło. Pozdrawiam: Sławomir Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwierzak1994 Posted November 24, 2010 Author Share Posted November 24, 2010 A wycie co może oznaczać bo w senniku nieszczęście, i chce jeszcze dodać że ostatnio wyszła pewna sprawa po której mam zostać pobity więc nie wiem może o tym mówią moje sny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slawomir Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 Mogą ale nie muszą. mogą byc to twoje obawy a co do wycia nie wiem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwierzak1994 Posted November 24, 2010 Author Share Posted November 24, 2010 No nic dzięki za to że mi pomogłeś Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts