Pierre182 Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 Witam serdecznie bardzo niepokoi mnie moj ostatni sen pragne o otrzymanie interpretacji mojego snu snilo mi sie ze chodze po miescie z jakim nieznanym kolesiem ktory podarowal mi strzykawke z jakqas nieznana substancja wstrzyknolem ja sobie w szyje i mialem chwilowy odlot nie wiem czy mi sie to spodobalo czy nie ale co chwila nie uzupelniajac zawartosci wstrzykiwalem ja sobie widzialem jakies latajace balony "nie te dmuchane" i sie obudzilem o co wogole chodzi?? nie rozumiemtego snu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slawomir Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 A czy miewasz odloty po narkotykach miękkich lub twardych? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pierre182 Posted November 24, 2010 Author Share Posted November 24, 2010 kolego po pierwsze ja nie uzywam takich specyfikow:/ jesli cie to zadowoli to tylko pale fajki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slawomir Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 Cieszę sie z tego niezmiernie - sorki, ze cię trochę wypuściłem ale czesto takie sny wskazują na problemy z jakimiś "dopalaczami" albo coś w tym stylu. Jeżeli wykluczymy narkotyki sen może mówić o osobach z towarzystwa które mogą cie do tego zachęcać, ale jest jeszcze jedno wytłumaczenie bardzo dziwne i pewnie cie rozśmieszy ale......................... zwroć uwagę że to "dawanie sobie w żyłę szyjną" do złudzenia przypomina zaciąganie się dymem papierosowym. Pozdrawiam: Sławomir Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pierre182 Posted November 25, 2010 Author Share Posted November 25, 2010 moze i masz racje dzieki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts