oliwka02 Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 (edited) Maddie czy ja również mogłabym prosić o interpretację partnerską . Pisałam trzy razy w wątku ogólnym,ale nikt mi nie chce odpowiedzieć mimo,że inne osoby się doczekały. Liczę,że może Ty zauważysz mój post i odpowiesz...Z góry dziękuję Chciałabym poznać numerologię mojego aktualnego związku ..Ja ... mój partner ... Maddie jeżeli nie sprawiłabym Cii problemu to również chciałabym poznać numerologię z innym chłopakiem chłopakiem Ja ... a on... Pozdrawiam ciepło i będę z niecierpliwością czekać na odpowiedź. Edited December 3, 2010 by oliwka02 ukrycie osobistych danych Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddie88 Posted November 27, 2010 Share Posted November 27, 2010 (edited) Witam Zawsze pomagam, na ile mogę, ale u mnie ostatnio z czasem coś cienko... :/ Twój obecny partner Jesteście w związku karmicznym - Twoja Droga Życia=6=jego Cykl Produktywny. Ty jesteś numerologiczną 6/33, a Pan 4/22, czyli obie stare dusze Na poziomie Dróg Życia 4-6 to dobre połaczenie. Ta kombinacja może być wspaniała w małżeństwie, zwłaszcza, gdy na swiat przyjda dzieci, ponieważ dom i potrzeba bezpieczeństwa są spełnieniem dla obu tych wibracji. Jesli 6 jest kobietą, to najprawdopodobniej będzie ona opoką rodziny, jej pragnieniem będzie szczęśliwy dom, będzie na pewno wspaniałą żoną, której priorytetem będzie szczęście najbliższych. 4 natomiast maja to do siebie, że mogą być opryskliwe, wiec powinny uważniej dobierać słowa. Jest to rodzaj związku, w którym posiadanie dzieci sprawia, że rodzice chcą utrzymać rodzinę za wszelką cenę. Jeśli w związku nie ma dzieci, to może być to np. wspólny interes. Jednak będzie to zadanie trudniejsze, wymagające wiekszego wysiłu od obu stron. Zwłaszcza, że Ty jestes 33, a Twój partner 22. Fakt faktem, wibracje te zwykle zgadzaja sie ze soba w wiekszosci dziedzin, choc moze im byc trudno ze soba mieszkac razem, 22 ma sklonnosci do bałaganu, a 33 odwrotnie - do porządku. Wspólnym mianownikiem jest to, ze 22, jak i 33 troszcza sie o innych, mimo ze nieco inaczej. 22 mysli o sprawach spolecznych orac calej ludzkosci, natomiast uwaga 33 skupia sie pzrewaznie na rodzinie i dzieciach. Pan ma w swoich wyzwaniach zyciowych same 2. To może byc przyna problemów w zyciu prywatnym, jak i uczuciowym. Jego lekcja to umiejetnosc prowadzenia dialogu, słuchania, kompromisu, wyrozumiałosci, wpsółpracy... Ty jestes w Cyklu Produktywnym o wibracji 2, wiec dla Ciebie to też lekcja akceptacja drugiego człowieka. Wszelkie nieporozumienia powinny byc przyjmowane "na zimno" - rozmowa, rozmowa i jeszcze raz rozmowa. Eh, i jak ja tego nie lubię...kiedy dochodzę do biopowinowactwa i ono niestety daje mniej optymistyczne informacje... Numerologia to nie wszystko, a juz na pewno daty urodzenia. Zwiazkow 4-6 jest mnostwo, kazdy jest inny. Dlatego dobrze wspierac sie jeszcze biopowinowactwem. Przyjmuje sie, ze nie powinno byc one nizsze od 33% w zwiazkach. U Was jest takie: fizyczne: 30% psychiczne: 28% intelektualne: 9% Czyli...hm, nie jestescie dla siebie toksyczni, patrzac na numerologie, ale wielkiej milosci tutaj nie ma. Zreszta, Ty wiesz najlepiej. Ja takie sytuacje tlumacze karma, ktora sprawia, ze nie dzialamy racjonalnie i bywa zludna... Przewaznie jest tak, bo karma karmie nierówna, ze jesli zadanie zostanie odrobione partnerzy sie rozchodza...bo dochodza do wniosku, ze to coś sie juz wypalilo... Pan 2 Oooo taaak!! No, wreszcie... Tak to ja mogę pisać ))) To pisze A mianowicie, bardzo mi się podoba to, co widzę Pan jest równiez 33 z Drogi Zycia, wiec numeorlogicznie jestescie do siebie "naturalnie dobrani". Ja batrzo lubie wibrację 33, jeśli tacy panowie wibruja pozytywnie, to sa oni idealnymi kandydatami na mężów i ojców (uscislajac ojców, no bo 6 nie sa kompatybilne z wszystkimi wibracjami oczywiscie). Malezenstwo, dom, rodzina mogłyby byc wymyslone dla 6. Przecietna 6 nie czuje sie spelniona i kompletna bez kogos, komu mogłaby matkowac, niezaleznie od tego, czy jest to rodzina, czy imperium korporacyjne. 6 chca byc dla wszystkich. To dynamiczna para. Poniewaz oboje sa urodzonymi dekoratorami wnetrz, mozna sobie wyobrazic, ze ich dom bedzie piekny. Istnieje jednak drobna rysa. 6 powinny byc ostrozne, aby nie denerwowac sie, gdy wszystko idzie zbyt gładko...cos w stylu "to zbyt piękne, żeby było prawdziwe". Przyjac milosc, przyjac szczescie, nie programowac sie negatywnie Takze jestescie w zwiazku karmicznym. Jego 1 PZ = 33 (dodatkowa 33, człowiek musi miec naprawde dobre serce ) Jesli 1 PZ pierwszego partnera pokrywa sie z Drogą Zycia drugiego, to są to wtedy związki szczególne. Taka osoba pojawila sie w naszym zyciu, by pomóc nam realizowac naszą Drogę Życia. Ja osobiscie odradzam traktowanie infromacji o karmie jako krzyzyka na drogę. Tak jak juz wspomnialam, karma karmie nierówna i ocena zwiazku zależy, w moim przekonaniu, od innych wibracji partnerów. Jesli nie mówimy o karmie 7 czy 11, to ja bym tutaj se darowała po prostu... Bardzo duzo ludzi z naszego otoczenia jest z nami w relacjach karmicznych: rodzice, przyjaciele, członkowie rodziny... Spotykamy, by cos razem cos przerobic. A dlaczego nie moze to byc szczesliwy zwiazek? Wiadomo, milosc jest trudna. Nie trzeba byc w karmicznym, by tego doswiadczac. I na koniec biopowinowactwa: fizyczne: 73% psychiczne: 78% intelektualne: 69% Pieknie, pieknie, pieknie! Wszyskie bardzo wysokie ) Pozdrawiam, Maddie Edited November 27, 2010 by maddie88 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oliwka02 Posted December 3, 2010 Author Share Posted December 3, 2010 Maddie bardzo ci dziękuję pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts