reservoir Posted June 16, 2008 Share Posted June 16, 2008 Na wstępie napiszę, że jestem chłopakiem tak samo jak opisany Łukasz. Śniło mi się, że uprawiałem seks z łukaszem, moim przyjacielem który od 4miesięcy nie żyje. Popełnił samobójstwo. Później pamiętam, że nagle odnalazłem się w autobusie jadącym na dworzec PKP, ponieważ chciałem pojechać do Warszawy. W autobusie zorientowałem się, że jestem w zaawansowanej ciąży. Na dworcu o 14:57 (3minuty przed planowanym odjazdem pociągu), spotkałem swojego ojca z którym od bardzo dawna próbuje się już bezskutecznie spotkać, gdyż za każdym razem spotkania odwołuje lub nie przychodzi. Spotkałem go na dworcu i "wyciąłem" mu na białym T-shircie po /jego/ lewej stronie jakiś znaczek przypominający kształtem cyfrę 7. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aneta Posted June 16, 2008 Share Posted June 16, 2008 reservoir, widać, że brakuje Ci przyjaciela, to co Was spotkało to wielka tragedia i bardzo Ci współczuję. Seks w śnie jest pragnieniem zbliżenia duchowego z tą osobą o której się śni. Tęsknisz za nim, prawda? To, że nagle znalazłeś się w autobusie oznacza, że chciałbyś, aby to wszystko potoczyło się inaczej i chciałbyś mieć na to wszystko jakiś wpływ. Życie jednak nie oszczędza nam kopów w tyłek. Niestety.. Zaawansowana ciąża, czyli znoszenie konsekwencji jakiegoś działania, które przyniosło ze sobą zmiany w Twoim życiu. To, że w śnie wystąpił ojciec, a Ty wyciąłeś mu znaczek na koszulce oznacza tylko tyle, że bardzo pragniesz spotkania z nim, niecierpliwisz się i nie możesz doczekać. Czujesz się także oszukany/zawiedziony. Życzę rozwiązania wszelkich problemów i gorąco pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts