zanetabanaszek Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 zanetabanaszek potrzebuje wyjasnienia snu:jakis morderca zabijal ludzi byl nieuchwytny w pewnym momencie pojawila sie w moim snie moja piecioletnia coreczka byla przy kolejnym jego morderstwie dalej byl nieuchwytny az do chwili gdy znalazl sie w jakiejs ogromnej hali gdzie probowal zabic mnie i kilka innych osob w pewnym momencie zlapal moja coreczke a policja ktora tam sie zjawila kazala go podpalic palnikiem i zlapalam ten palnik i zaczelam go podpalac i moja coreczke tez bo powiedzialam ze ona tez brala w tym zabijaniu ludzi udzial gdy zobaczylam ze mojej corci pala sie rzeski wloski i buzia krzyknelam ze to moje malenstwo i nie zrobie jej krzywdy i w tym momecie wyrwalam ja z objec tego mordercy i mocno wtulilam w siebie sen sie skonczyl bo zerwalam sie przestraszona z placzem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts