Damian907 Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 Witam, Co to może znaczyć, jeśli widzę siebie w lustrze z łysinią (której normalnie nie mam)? Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 Zależy z czym Ci się łysina kojarzy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damian907 Posted November 25, 2010 Author Share Posted November 25, 2010 (edited) Z wiekiem "średnim", z powagą. Edited November 25, 2010 by Damian907 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 A co czułeś w tym śnie, kiedy na nią patrzyłeś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damian907 Posted November 25, 2010 Author Share Posted November 25, 2010 Coś podobnego jak niepokój, albo wstyd. Trudno określić dokładnie, ale to było coś negatywnego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 (edited) Chodzi więc o Twoją ocenę (zlustrowanie) własnej osoby, własnego postępowania. Myślę, iż po prostu w jakiejś kwestii zrobiło Ci się "łyso". I może to trywialnie brzmi, ale taka właśnie jest symbolika senna - rozwiązania są bardziej oczywiste niż nam się często wydaje. Edited November 26, 2010 by Sephira mała literówka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damian907 Posted November 26, 2010 Author Share Posted November 26, 2010 Dziękuję za odpowiedz. Pozdrawiam, Damian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bentley Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 poczytaj sobie w sennikach o lustrach ... mi sie wydaje że może to oznaczać strach przed odpowiedzialnością w pszyszłości Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 poczytaj sobie w sennikach o lustrach ... mi sie wydaje że może to oznaczać strach przed odpowiedzialnością w pszyszłości Otóż z całego serca odradzam kierowanie się sennikami zwłaszcza takimi, które hasło (tutaj np. "lustro") wyjaśniają jednym zdaniem bez brania pod uwagę okolicznośc w jakich symbol pojawia się we śnie oraz odczuć towarzyszących śniącemu. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bentley Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 jest w sennikach o odczuciach ale oczywiście nie wszystkich ja w jednym ze snów zanim spojżałem w lustro to pękło he he " lustereczko powiedz przecie he he " a w następnym widziałem jakąś postać z zamkniętymi oczami ale to chyba nie byłem ja i też nie znalazłem nic w sennikachale już teraz nie używam senników bo rozumiem sny chyba że jakiś dziwny przedmiot mi sie przyśni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damian907 Posted November 27, 2010 Author Share Posted November 27, 2010 poczytaj sobie w sennikach o lustrach ... mi sie wydaje że może to oznaczać strach przed odpowiedzialnością w pszyszłości Jeśli o mnie chodzi to raczej bardzo chciałbym stać się niezależny materialnie od rodziców, ale (stety lub niestety) muszę jeszcze skończyć studia aby stało się to możliwe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slawomir Posted November 27, 2010 Share Posted November 27, 2010 Chodzi więc o Twoją ocenę (zlustrowanie) własnej osoby, własnego postępowania. Myślę, iż po prostu w jakiejś kwestii zrobiło Ci się "łyso".I może to trywialnie brzmi, ale taka właśnie jest symbolika senna - rozwiązania są bardziej oczywiste niż nam się często wydaje. Tak zdecydowanie to oto chodzi a jak powiażesz to z chęcią niezalezności - "łysinę" masz ziterpretowaną. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts