Skocz do zawartości

eks,seks,pomoc sasiedzka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam miałam dziwny sen,

Najpierw snił mi sie moj były partner z ktorym mam dziecko..byłam z nim na dyskotece potem jakos tak wyszło ze w łozku wyladowalismy i namawiałam go by do mnie wrocił in zostawił swoja partnerke ktora jest w ciazy (w rzeczywistosci tak jest) zostałam potepiona ale wysmiałam wszystkich i stewierdziłam ze mnie tez tak zostawił.

drugi watek to tez z seks ale z kolezanka a potem z kolega.... a na koniec snu pomoc sasiadow w pakowywaniu paczek na auto duzo paczek z posciela.

generalnie sen erotyczny i potepiajacy mnie przez rodezicow

Napisano

Ale tu nie ma na co patrzeć!

Jak zerkniesz w swoje uczucia i "życzenia" dla "nowej laski" twojego byłego to zobaczysz że sen mówi o realnych odczuciach i pragnieniach - niestety nie najlepszych.

Napisano

nie zgadzam sie ze Slawomirem

to wszystko wydazylo sie we snie, po to, zeby nie musialo wydazac sie w realu

uwazam, ze w realu nigdy bys tego nie zrobila, bo wiesz dokladnie jak to boli, sen jedynie oddaje ci sprawiedliwosc...

Napisano

tak podzielam ta wypowiedz , tymbardziej ze moj syn ma juz 5 lat, nawet nie myslałam o tym

Napisano

Ale tu myślenie nie ma nic do rzeczy. Myśli to świadomość a to obraz podświadomości czyli moim zdaniem życzysz jej nie najlepiej (podświadomie). A co do dziecka czy ma 5 lat czy dopiero się urodzi ojca potrzebuje tak samo i to że się nie zgadzasz nie ma tu z tym nic wspólnego, bo ja jakbym był na twoim miejscu już przegryzłbym im gardła ale naszczęście nie jesteś mną ( bo synowi i matkę by zamkneli).

Pozdrawiam:

Sławomir

Napisano

ja mysle, ze twierdzenie jakoby wszystko, co robimy we snie chcemy robic w realu jest gleboka przesada

sny sa tylko snami z wiadomych powodow ;-)

Napisano

To potraktujmy ten sen jak film fabularny i dajmy sobie spokój z interpretacją.

Jest romans jest zbrodnia zajefajny film nawet z "momętami".