Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witajcie, proszę Wasz o pomoc w interpretacji snu...

mam swoją teorię na jego temat,ale chciała bym posłuchać wypowiedzi innych bo myśli o tym śnie nie dają mi spokoju.

byłam w swoim pokoju z przyjaciółkami...a w ręku trzymałam wielkiego, grubego, jadowitego węża który był bardzo agresywny. Chciał mnie ukąsić i inne osoby w pokoju też. Trzymałam go mocno pod głową tak jak trzyma się węże... W pewnym momencie wąż zaczął zmieniać kolory....tak szybko i płynnie... niebieski przechodził w zielony żółty czerwony fioletowy niebieski i tak w kółko... Zauważyłam że moja ręka, która trzymała węża też zmienia kolory identycznie jak wąż.

jestem ciekawa Waszych interpretacji...i z góry dziękuję za podjęcie wątku:)

Edytowane przez bluVred2
Napisano

weze zwykle symbolizuja pierwiastki meskie, ale te podstepne, namawiajace do grzechu.

ten aspekt wychodzi przodem szczegolnie, ze w snie oprucz weza sa same kobiety, i wszystkie sa atakowane przez weza.

nie napisalas, co czulas w trakcie snu.

Napisano

właśnie.

bo to co męskie namawia do zła.

brawo !

hihihi

Napisano

nie bałam się, wiedziałam że nie zrobi nikomu krzywdy bo umiałam z nim postępować, byłam pewna siebie. kiedy zaczął zmieniać kolory uspokoił się i był już grzeczny.

Napisano

A ktora ręka zmieniała kolory.

A co do odpowiedzi Sosny ma on rację bo waż to przewaznie symbol fallustyczny - czyli a fuj....... wolę jezioro.

Napisano

przynajmniej nie tylko mi sie snil waz co to chcial mnie ugryzc :)

Napisano (edytowane)

oj tam oj tam...od razu falicznie i fuj...można pominąć ten wątek i porozmawiać o kolorach?

tak poważnie wzięłam ten sen do siebie, że nie pomyślałam o tym, że może być tak dwuznacznie odebrany. Ale żarty na bok czekam na jakieś normalne podejście.

Edytowane przez bluVred2
Napisano

kundalini takze odpowiada za pierwiastek meski w czlowieku, ten tworczy, waleczny, odkrywczy...

gdy zaczela zmieniac kolory przestalas sie bac

wiec do dziela! :-)

Napisano

dziękuje za ciekawe komentarze. nigdy nie słyszałam o kundalini...ale nadrobiłam zaległości dziękuję wam.....moja babcia powiedziała mi coś bardziej przyziemnego....ale się z wami podzielę tym...

wąż, to na męża im bardziej jadowity tym bardziej bogaty, a że trzymałam go w rękach to że będzie mieć przewagę w małżeństwie nad nim. że zmienia kolory, to znaczy że ukrywa swoje uczucia przede mną albo oboje nie zdajemy soie sprawy ze swoich uczuć....hehe babcie są fajne:)

dziękuje: TheBlueInfant Atapi

sosnowiczanin ,myślałam że Ty taki zgrywus jesteś a jednak coś wiesz, dzięki :)