Gladiu Napisano 28 Listopada 2010 Napisano 28 Listopada 2010 Czasami mam takie cos trudno to okreslic usypiam i jak bym widzial wszystko wokol mnie i czuje ze nie spie (w tym snie) czuje takze jak moje cialo drzy ,po krotkim czasie lapie mnie panika i zucam sie (podczas tego snu)by sie obudzic gdy sie obudze i zasne spowrotem potrafie miec ta samo jeszcze raz jest to dziwne uczucie gdyz czuje sie sparalizowany tak jak by ktos lub cos mnie przytrzymywalo czasami w trakcie tego zjawiska widze rozne twarze i snie to czesto nie wiem o co chodzi moze mi ktos z tym pomoc prosze o szybkie rozwiazanie,interpretacje tego g.... Cytuj
leoncio Napisano 28 Listopada 2010 Napisano 28 Listopada 2010 Takie coś to niektórzy nazywają OOBE więc poczytaj sobie na tym forum http://www.oobe.pl/park/ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi