Skocz do zawartości

Makijaż, impreza.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Śniło mi się, że poszłam na impreze w makijażu i wszyscy praktycznie się na mnei patrzyli komentując, zę jest brzydki yyyyyyyyyyy no przynajmniej nei za bardzo ...

I to ma powiązanie... co najśmieniejsze w piatek byłam na andrzejkach pomalowałam się ( w realnym zyciu) i właśnie nie mialam pewnosci czy nie wygladam dzwnie :D bo koeleżnka mnie tak oblukala,ale nie nikt nic nie koemntował ona też nie.

o co w tym chodzi?

Edytowane przez sheina
Napisano

Jak oblukała i nie pochwaliła to znaczy że ją zamurowało w pozytywnym sęsie tego zanczenia. A co do snu cóż "wylała" się twoja niepewność na andrzejakch.

Napisano

dzikeuje :) bardzo dobrze sie bawilam a,e jak to ja mam chwilami takie zahamowania ; ) ale ogolnei super :)

nei wiem czy podobalo moze wlasnei sen pwoiedzial,ze fakytycznie nie za bardzo ,. ;> po rpostu troche ciemneijsze oka cczego nei robie na co dzien.

Napisano

bo moglo ją zamurowa c zarówniw negatywnym jak i pzoytywnym znaczeni,ale co sczuje,ze nagatywnym :D moze nei z abardzo wyszedl haha

Napisano

Sheina ja mężczyzna mam ci mówić że jak kobieta chwali kobietę za wygląd to znaczy że jest obsuwa a jak nic nie mówi to zazdrość ją zżera.

Kobiety kto was zrozumie jak wy same siebie nie rozumiecie!

Napisano

ale ta koelznka akurat jest osoba szczera i czesto mowi, jak ktos ładnie wyglada :P:P:P :))) a my jestemsy dosc blisko dlatego takie mysli nooo :P:P

Napisano

ee tam to peirdola jest w sumei tak tylko myslalam, ze moze to ma jakies odniesienie ;P

Napisano

Większość naszych snów to pierdoły kołaczące się nam po głowie w dzien i nie dające wypocząć w nocy.