verita Napisano 30 Listopada 2010 Napisano 30 Listopada 2010 Witam! Możę ktoś zechce powiedzieć mi co mógłby oznaczać ten sen.Tydzień temu przygarnęłam szczeniaka chusky. Dziś w nocy śniło mi się, iż rozmawiałam z jakimś mężczyzną, ale nie pamiętam o czym...Po chwili on wyszedł i przyprowadził dwa psy rasy chusky, dorosłe o rażacych oczach. Bylo mi ich bardzo żal, pomimo tych dziwnych oczu bił z nich ogromny smutek..., a ja mam słabość do zwierząt więc z łatwowiernością zaczęłam je głskać.... Z początku przyjęły tą czułość przymilaniem się jednak po chwili zaczęły mnie gryźć...nie mogłam się obronić... Obudziłam się z uczuciem jak gryzie mnie w plecy jeden z tych psów..., a obok mnie spał mój przygarnięty szczeniak... Może to nic nie znaczy ale będe wdzięczna za zainteresowanie... Pozdrawiam! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi