Skocz do zawartości

we śnie plułam robakami

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Boże ale dzisiaj miałam straszny sen..śniło mi sie że jestem gdzieś na wyjeździe ze swoim facetem i że budze sie rano ide do łazienki zaczynam myć zęby i zaczełam pluć robakami otwieram buzie a tam z dziurawego zęba robaki wychodzą :-/ strach na maxa..zaczynam płukac buzie i potem już plułam też krwią..co to wszystko znaczy?? mam złe przeczucia na pomoc!!!

Napisano

Mysle ze cos sien dzieje w sferze twojego zdrowia w swerze kobiecego ciala-moze to tylko jakies zapalenie-idz do ginekologa i sie nie boj powodzenia.

Napisano

A z którego zęba (góra, dół, prawa czy lewa strona)

I jak długo jesteś z nim?

Napisano

po lewej stronie na samym końcu ja ze swoim chłopakiem jestem ponad rok i mieszkam z nim..pracuje równiez na noce i ostatnio zastanawialam sie czy jak mnie nie ma to on spi sam czy z kims..:-/

Napisano

Witam!

Moje pytania moze wydały sie trochę głupie ale ja mam inne przemyslenia odnośnie interpretacji snu niz przesłania zdrowotne.

W twoim snie tkneły mnie dwie rzeczy:

- to że byłas ze swoim facetem na wyjeździe.

- oraz robaki które toczyły ząb.

Zaczniemy od robaków - robaki to sworzenia budzące w nas odrazę ze wzgledu na wygląd ale również na sposób działania - toczą nas gdzieś od srodka i wcale o ich dzaiłalności nic nie wiemy. W snach często odpowiadaja za działania podstępne oraz nasze myśli - te uporczywe - toczące nasz umysł.

Dodajemy do tego ząb ząb trzonowy po stronie lewej - strona lewa intuicyjna kobieca zaś ząba trzonowy tylko podresla że działania są niewidoczne i wewnetrzne (w umyśle).

Nałóżmy na to teraz obecnośc twojego faceta i wychodzi na to że intuicyjnie podejrzewasz go o niewierność (to te robaki).

Tylko pamiętaj to są twoje PODEJRZENIA i patrz abyś przez sen nie rozwaliłaś sobie związku.

Z drugiej strony - "kontrola najwyższym stopniem zaufania" - może czasem warto sprawdzić czy łożko z twojej strony kiedy jesteś w pracy jest puste a tój mężczyzna z utęsknieniem czeka na powrót Pani.

Pozdrawiam:

Sławomir

Napisano

to nie jest takie proste bo nie moge wyjść z pracy bo pracuje na stacji benzynowej..niby pare razy wróciłam wcześniej godzinke albo pół ale wszystko było okej. ale nie wiem jak jest np z soboty na niedziele i piatku na sobote..poza tym nie zauwazylam żeby zachowywal sie wobec mnie inaczej niż zwykle cały czas jest tak samo.. a może ja po prostu wszystko wyolbrzymiam.. jak sam Pan powiedział to tylko podejrzenia