mazia72 Posted June 19, 2008 Share Posted June 19, 2008 Witam .śnił mi się mężczyzna którego bardzo kochałam,i do dziś czuję do niego wielkie uczucie.Nie widziałam go już ponad 5 lat,można powiedzieć że jest miłością mojego życia.Ułożył sobie życie,ma żonę i dziecko.Śniłam ze wraca do mnie w przebraniu kobiety,i w ten sposób możemy swobodnie się spotykać (jestem mężatką,i byłam nią kiedy się spotykaliśmy).Zachodzę z nim w ciążę,i cała sprawa z ujawnieniem że to on wychodzi na jaw.Jesteśmy we śnie bardzo szczęśliwi.Moi rodzice godzą się na to,we śnie jest też obecny mąż który odchodzi.Dzieci które mam nie pojawiły się w tym śnie, ale wiedzieliśmy wszyscy o ich istnieniu.Proszę bardzo o interpretację tego snu.Pozdrawiam. (sprecyzowano temat na zgodny z wymaganiami działu - oryginał: "..." / proszę zapoznać się z tematami wymienionymi w tych "ważnych") Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aneta Posted June 19, 2008 Share Posted June 19, 2008 mazia72, przykro mi, że zaistniała taka sytuacja, jednakże sen miał zabarwienie chyba tylko i wyłącznie marzeń sennych. Jeśli chciałybyśmy jednak doszukiwać się jakiegoś głębszego znaczenia, kurczowo uczepiłabym się tego, że Twój były facet był przebrany w kobietę. To oznacza, że nie akceptujesz tego, co dzieje się z jego życiem teraz, chciałabyś to zmienić, a jeśli nie aż zmienić to chociaż zadziałać, aby to się choć troszkę odmieniło. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts