Clementinee Napisano 4 Grudnia 2010 Napisano 4 Grudnia 2010 (edytowane) Mam pytanie odnośnie mojego snu. Śniłam o brązowych różach które wyglądały tak idealnie jakby były sztuczne. Kwiaty nie były jeszcze całkiem rozwinięte a osoba u której je kupowałam sprzedawała je z kartonu. Nabyłam chyba dwie...wiem że jedną na pewno. Kupiłam jedną dla kogoś komu bardzo się podobały i prosił mnie o nie...nie pamiętam dla kogo była ta druga. Pamiętam jak za nie płaciłam. Co może oznaczać ten sen? Brązowe róże? Czego to może być symbol? Edytowane 4 Grudnia 2010 przez Clementinee Cytuj
Slawomir Napisano 4 Grudnia 2010 Napisano 4 Grudnia 2010 Witam! Rozśmiesze cie swoją interpretacją ale moim zdaniem to sen Św. Mikołaja! Róże symbol miłości, brąz symbol materi, czyli składając do kupy - kupowanie prezentów komuś kochanemu (czysz może być coś fajniejszego). Sen bardzo na czasie! Pozdrawiam: Sławomir Cytuj
Clementinee Napisano 4 Grudnia 2010 Autor Napisano 4 Grudnia 2010 Bardzo fajna interpretacja mojego snu . Przyznam że tego się nie spodziewałam raczej myślałam o czymś bardziej dołującym. Dziękuje... dzisiaj odrobina uśmiechu była mi potrzebna. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi