mariamagda Posted June 19, 2008 Share Posted June 19, 2008 Zwykle nie przywiązuje wagi do snów, ale ten mnie jakoś tknął. Otóż przyśniło mi się, że mój synek dostał od swego ojca w prezencie białą kozę :???: Do mojego mieszkania przyszedł z ową kozą, a ja się go pytam co ja mam teraz z nią zrobić. W odpowiedzi dostałam tylko, że to nie jego problem. Tak mnie teraz zastanawia co ta koza moze znaczyć? W sumie to całkiem słodka była, tylko co w bloku mogłoby być jej trochę niewygodnie :n10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aneta Posted June 19, 2008 Share Posted June 19, 2008 Przepraszam mariamagdo, że zapytam, ale czy mieszkasz z mężem? I jak wyglądają Wasze stosunki oraz między Wami a synkiem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariamagda Posted June 19, 2008 Author Share Posted June 19, 2008 Tata mego synka nie jest już moim mężem i nie mieszkamy razem. Nasze stosunki są chłodne. Widzimy się tylko w momencie kiedy zabiera go na weekend i kiedy go odwozi (a bywa to niezwykle rzadko). Po za tym nie kontaktujemy się. [ Dodano: 2008-06-19, 21:51 ] jeśli chodzi o stosunki miedzy nami, a synkiem to mogę mówić tylko za siebie. Jest cudownym chłopcem i najlepszą rzeczą jaka mnie spotkała. [ Dodano: 2008-06-20, 12:53 ] Hmm... umieściłam ten temat w dziale "znaczenie snu" i został przesunięty tu. Naszukałam się go. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts