Marta7 Posted June 19, 2008 Share Posted June 19, 2008 Przepraszam za off topic, ale nie wiem gdzie to napisać. :oops: Czy znacie jakieś księgarnie we Wrocławiu, gdzie można nabyć książki ezoteryzne? Wolę nie zamawiać przez internet, nie mam dobrych doświadczeń, poza tym moja rodzina ma uczulenie na magię. :smile: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vanilia22 Posted June 19, 2008 Share Posted June 19, 2008 Witaj Marta W każdej wiekszej księgarni we Wrocławiu znajdziesz działy ezoteryczne. Zalezy też czego konkretnie szukasz. Ja kiedyś pracowałam w małej księgarnii i właścicielka poświęciła temu działowi niemal połowę swych zasobów. Więc bywa z tym różnie. Jednak zajrzyj napierw do większych (nie wiem czy w empiku są bo nie szukałam tam). Można również poprosić księgarza czy pracownika o sprowadzenie interesującego Ciebie tytułu. Pozdrawiam i powodzenia! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
olusia Posted August 5, 2008 Share Posted August 5, 2008 hej polecam księgarnie na ulicy świdnickiej i w centrum handlowym magnolia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozyrys Posted April 25, 2009 Share Posted April 25, 2009 na wita stwosza jest ksiegarnia ezoteryczna na przeciwko banku pko , no i w empiku w rynku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jaga_Wiedzma Posted May 21, 2009 Share Posted May 21, 2009 Na Wita Stwosza jest dokładnie Pachnąca Księgarnia więc wyczujesz ją nosem., jest tam też sklep z przyprawami, a wybór książek zawsze mają spory. Spory a nie drogi wybór maja też w Ksiegarni Taniej Książki na Ruskiej, zaraz jak wychodzisz z Palcu Solnego po prawej stronie. Poszperaj też na kuźniczej w dużej ksiegarni uniwersyteckiej, czasem miewają tam dobre pozycje. A jeśli nie chcesz aby Ci do domu przychodziły ksiązki z netu (a tam naprawdę jest spory wybór) zawsze mozesz założyć skrytkę pocztową Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek003 Posted May 21, 2009 Share Posted May 21, 2009 Z tego co ja patrzyłem we Wrocławiu, w każdej większej księgarni jest dział z magią i ezoteryką, pamiętam że gdzieś w rynku/przy rynku, naprzeciwko kościoła była księgarnia, gdzie na piętrze były książki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jaga_Wiedzma Posted May 21, 2009 Share Posted May 21, 2009 Jeśli myslimy o tej samej, to już jej nie ma... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek003 Posted May 21, 2009 Share Posted May 21, 2009 Możliwe, bo ja byłem tam z pół roku temu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts