Guest MoonChild Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 (edited) Śniło mi się śpiewanie na wielkiej scenie. Następnie kierowanie samlotem, a pozniej z niego wypadlem jezdzac na sky-bordzie. Ostatnio w moim zyciu bylo wiele zmian. Bardzo duzo ludzi doradzalo mi sprobowania sil przed obiektywem, pragne sporobowac tego i byc moze spiewu, ew aktorstwa, zeby pozniej miec co wspominac, a moze by sie nawet udalo . Edited October 30, 2011 by MoonChild Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 Ostatnio w moim zyciu bylo wiele zmian. Bardzo duzo ludzi doradzalo mi sprobowania sil przed obiektywem, pragne sporobowac tego i byc moze spiewu, ew aktorstwa, zeby pozniej miec co wspominac, a moze by sie nawet udalo . I to by było na tyle w kwestii interpretacji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts