Skocz do zawartości

co Ci dzis w duszy gra ->>>

Gość alathea

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• runoutofbreath

389

• Darkness

314

• Mana

235

• Varinn

218

Napisano

[video=youtube_share;4d2uGWFziRE]

trochę przed czasem... ale jakoś mam taki nastrój świąteczny ;P wybaczcie więc :)

:slonko: :slonko: :slonko:

Napisano

[video=youtube_share;XjwZAa2EjKA]

udanego i w przyjemnej atmosferze miesiąca (grudzień) życzę :slonko:

Napisano

[video=youtube_share;wSBQOXngJ4U]

teraz już naprawdę ostatnia piosenka na dzisiaj ;P <mówię to sobie już któryś raz, ale teraz już to piszę by mnie nie korciło ;)>

Dobranoc :slonko:

Napisano

Trochę sceptycznie podchodzę do tego wątku, bo nie wiem czy ktoś ma czas na przesłuchiwanie tych wszystkich piosenek, ale zaryzykuję i też coś dodam.

[video=youtube;BDsuR22GQPQ]

Dzielę się z Wami wokalistką o dość oryginalnym głosie. Piosenka bardzo przyjemna do posłuchania i oderwania się na chwilę :-)

Napisano
Trochę sceptycznie podchodzę do tego wątku, bo nie wiem czy ktoś ma czas na przesłuchiwanie tych wszystkich piosenek, ale zaryzykuję i też coś dodam.

[video=youtube;BDsuR22GQPQ]

Dzielę się z Wami wokalistką o dość oryginalnym głosie. Piosenka bardzo przyjemna do posłuchania i oderwania się na chwilę :-)

faktycznie 'fajny' głos :)

Napisano

[video=youtube_share;LwQ40iO6y_0]

teledysk mi się nie podoba.. ale piosenka tak :>

Napisano

To 'fajny' oznacza, że tak czy nie? Bo nie wiem jak mam to rozumieć szczerze mówiąc xD

Napisano
To 'fajny' oznacza, że tak czy nie? Bo nie wiem jak mam to rozumieć szczerze mówiąc xD

To znaczy, że mi się spodobał... ale nie wiem czy -fajny- to najlepsze określenie skierowane do tego głosu ;P

Napisano
To znaczy, że mi się spodobał... ale nie wiem czy -fajny- to najlepsze określenie skierowane do tego głosu ;P

Oryginalny i ciekawy :-) Takim głosem można się fajnie pobawić, ale nie każdemu przypadnie to do gustu.

Co do Steczkowskiej - taka mi się podoba, teledysk też ciekawy... muszę trochę zagłębić się w tej płycie "dziewczyna szamana", bo chyba jest ciekawa (zazwyczaj zbytnio nie pałam entuzjazmem do polskich wokalistek). Swojego czasu strasznie "maniaczyłam" piosenkę "dziewczyna szamana". Lubię jak Steczkowska wyciąga tym swoim głosem.

Napisano

[video=youtube_share;7P0A7gGLm1c]

Co do Steczkowskiej - taka mi się podoba, teledysk też ciekawy... muszę trochę zagłębić się w tej płycie "dziewczyna szamana", bo chyba jest ciekawa (zazwyczaj zbytnio nie pałam entuzjazmem do polskich wokalistek). Swojego czasu strasznie "maniaczyłam" piosenkę "dziewczyna szamana". Lubię jak Steczkowska wyciąga tym swoim głosem.

Steczkowska potrafi fajnie zaśpiewać :)

Też swego czasu w kółko nuciłam "Dziewczynę Szamana"... całej płyty niestety nie słyszałam więc nie wiem czy warta jest uwagi.

Fajne też jest jej "Sanktuarium" :P przynajmniej mi przypadło do gustu ;)

Napisano

Posłucham później "sanktuarium".

Bardzo fajnie to zaśpiewali, szczególnie ta kobietka ubrana na żółto, no i ta końcówka wykonana przez Steczkowską... ach

Ale dla mnie ta piosenka i tak jest najwspanialsza w wykonaniu przez Cohena i Jeffa Buckley'a (<3)

[video=youtube;WIF4_Sm-rgQ]

Gorąco polecam, wspaniały człowiek ze wspaniałym głosem.

Napisano
Ale dla mnie ta piosenka i tak jest najwspanialsza w wykonaniu przez Cohena i Jeffa Buckley'a (<3)

myślę podobnie :slonko:

Pozdrawiam

Napisano
Posłucham później "sanktuarium".

Bardzo fajnie to zaśpiewali, szczególnie ta kobietka ubrana na żółto, no i ta końcówka wykonana przez Steczkowską... ach

Gorąco polecam, wspaniały człowiek ze wspaniałym głosem.

ładne ładne ale dla mnie i tak najlepszą wersją ever jest ta wersja

w bardzo ciekawy sposób to zaśpiewał inny niż reszta

[video=youtube;0CITYyhY8Ss]

Napisano
ładne ładne ale dla mnie i tak najlepszą wersją ever jest ta wersja

w bardzo ciekawy sposób to zaśpiewał inny niż reszta

[video=youtube;0CITYyhY8Ss]

A mi się średnio podoba. Za szybko to śpiewał i bez jakichś emocji. Nie wiem, jednak wole Buckley'a.

Napisano

I’m beautiful in my way

‘Cause God makes no mistakes

Don’t hide yourself in regret

Just love yourself and you’re set

I’m on the right track, baby

I was born this way

[video=youtube;wV1FrqwZyKw]

Napisano
I’m beautiful in my way

‘Cause God makes no mistakes

Don’t hide yourself in regret

Just love yourself and you’re set

I’m on the right track, baby

I was born this way

[video=youtube;wV1FrqwZyKw]

ciało ma bardzo zgrabne, głos ma bardzo dobry, ale make up zawsze robi na potwora :D

ogolnie stac ja na swiatowe hity z takim glosem a sie kobita marnuje.. :D

Napisano
[video=youtube_share;QO4gpKiiCuo]

ma taka urode z bliskiego wschodu co nie?

Napisano (edytowane)
ma taka urode z bliskiego wschodu co nie?

nutka "orientu" trochę wyczuwalna ;) bo chyba można to tak określić ;P

Pozdrawiam

Edytowane przez Mana
Gość SooYoung
Napisano

Za oknem szaro, a Tutaj kolorowo :P:D

- muzyka zaczyna się 0.35

[video=youtube;T1TKf2r2pWU]

Napisano

0:26 "palec, dupa i Marakesz" :D hahaha jak widac polska jest wszedzie :D

co do piosenki, bardzo fajne polaczenie rapu z hiduskim vokalem oraz klimatami arabskimi

[video=youtube;SewBNsbBnYs]