Sonja50 Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 Co oznacza we snie wymiana okien..na nowe, bardzo ładne...jasne i białe ramy..szyby sa czyste...wokól piekny teren, ogromny zielony z zabudowaniami, moje pieski biegaja tam i ciagle sie gubia..ja ich szukam przerazliwie bojac sie, ze ktos mi je ukradnie, bo sa malutkie naprawde i sliczne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 Nowe okna to jakieś nowe perspektywy, które pojawiły się przed Tobą. Wygląda też na to, że chyba tymi perspektywami nie potrafisz się do końca cieszyć, bo wciąż martwisz się o kogoś, kogo postrzegasz jako osobę/osoby bezradną. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonja50 Posted December 9, 2010 Author Share Posted December 9, 2010 dziekuje bardzo, juz mowilam, ze nie umiem tu sie poruszac, ale prubuje...to ciekawe co mi piszesz... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonja50 Posted December 9, 2010 Author Share Posted December 9, 2010 przepraszam za bład...pruboje..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts