Cieszkowska Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 Witam... śniło mi sie pełno czarnych chorągwi na domie takich z procesji pogrzebowej.. i sie boje... nie wiem na co takie zeczy sie moga snic... mysle juz o najgorszym plis odp:ysz: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slawomir Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 Sen jest jednoznaczny w wymowie a czyjego domu dotyczył? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 Trochę mało szczegółów... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cieszkowska Posted December 9, 2010 Author Share Posted December 9, 2010 mojego domu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slawomir Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 Sen o czarnych chorągwiach to niestety nic dobrego jak sama wiesz oznaczają one dom pogrążony w żałobie. Skoro sen dotyczy twojego domu należy się zastanowić którego z domowników moze dotyczyć. Sny ostrzegaja nas nie poto aby udowodnić nam że mamy sny prorocze ale poto aby się nie spełniły (unikniemy zagrożenia). Zastanów się o kim pomyślałaś w pierwszej kolejności po przebudzeniu, przypomnij sobie poprzednie sny może tam nalezy szukac podpowiedzi, wrazie co służę pomocą w okienku z moim avatorem jest mozliwość wejścia na mój profil lub wysłania do mnie wiadomości "pogrzebiemy" razem w twoich snach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts