Monique-Moon Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 chciałam zapytać czy to może być milosc karmiczna?? Nie jestesmy już razem ale czuje, że dalej nas coś łączy.. Ja 18.08.1991 On 16.10.1990 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest omega3m Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 Jest to związek karmiczny 1/19, czyli karma władzy. Miłość karmiczna najczęściej występuje przy karmie związków 7/16. Musiałabyś poczytać czym jest miłość karmiczna a czym związek karmiczny i myślę, że sama będziesz w stanie odpowiedzieć na to pytanie. Pozdrawiam:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monique-Moon Posted December 10, 2010 Author Share Posted December 10, 2010 Omega dziękuje Ci bardzo:* a czy moglabys mi przyblizyc co to oznacza?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monique-Moon Posted December 10, 2010 Author Share Posted December 10, 2010 Ta karma władzy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
werona Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 Omega dziękuje Ci bardzo:* a czy moglabys mi przyblizyc co to oznacza?? Kochana, wysil się troszkę i poczytaj na ten temat tak jak napisała Ci omega3m "musiałabyś poczytać czym jest miłość karmiczna a czym związek karmiczny i myślę, że sama będziesz w stanie odpowiedzieć na to pytanie"... ... chociażby na naszym forum http://www.ezoforum.pl/numerologia/12974-zwiazki-karmiczne.html masz mnóstwo informacji na ten temat... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monique-Moon Posted December 10, 2010 Author Share Posted December 10, 2010 Ok..tylko nie wiem gdzie znaleźć wytlumaczenie co znaczy karma władzy..poszperam później..a mam jeszcze jedno pytanko..do obliczenia karmy potrzebna jest pelna data urodzenia?? czy wystarczy rok?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
werona Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 Ok..tylko nie wiem gdzie znaleźć wytlumaczenie co znaczy karma władzy..poszperam później..a mam jeszcze jedno pytanko..do obliczenia karmy potrzebna jest pelna data urodzenia?? czy wystarczy rok?? no właśnie w wątkach o karmie - 1/19, czyli karma władzy. Do wszystkich obliczeń numerologicznych min. pełna data urodzenia. W wielu przypadkach bierze się także pod uwagę wszystkie imiona, nazwiska i podpis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monique-Moon Posted December 10, 2010 Author Share Posted December 10, 2010 Dzięki Werona;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
werona Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 Dzięki Werona;) Bardzo proszę i miłej lektury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mała28 Posted July 7, 2011 Share Posted July 7, 2011 Proszę o wyliczenie: ja 28.07.1983 on 01.09.1989 Czy to miłość karmiczna? Dziękuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts