Guest sheina Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 Straszny sen, obudzilam sie potwornie zestresowana zmeczona, spocona na pewno bylam na jakims podworzu potem przeszlam do willi z nijaką murzynką.. widzialam,ze jej 'wlascicel' zaczal dobieraC SIE do niej, a i tez chcial zabrac sie za moja osobeale na szczescie jakos szybko cieklam do gory na jakies poddasze, strych z niego do gory skierowana byla drabina... uciekalam ile sil, strasznie zestresowana,aby mnei nei zlapal, ta murzynka wspinala sie za mna pospieszlaa mnie..potem wsiadlysmy do jakiegos auta ludzie tego faceta zaczeli do nas strzelac, ale murzynjka jakos kierowala dosc szybko i chyb a( tu nie mam pewnosci czy w koncu sie udalo calkiem zwiac) ale na pewno bylysmy blisko wyjazdu z tego terenu.. naglez auwazylam brata gdy bylysmy juz baardzo blisko ... widzialam,ze ucieka, ze strzelaja d niego ...potem przez chwile w tym natloku zastnawialam sie czy jemu tez pomoc... i sen sie skonczyl jak zdalam sobie sprawe, ze nei moglabym nie pomoc bratu... masakra nigdy chyba tak zestresowana sie nie obudzilam... SŁAWKU... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slawomir Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 A czy jeszcze wróżysz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sheina Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 chwilowo nie ale bede neidlugo dalej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slawomir Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 Sprawdź PW Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts