Skocz do zawartości

Seks..

Ceeska

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,trochę dziwnie się czuję że tu pisze bo nie należę do ludzi którzy wierzą w takie "rzeczy" ale ostatni sen tak mnie zaintrygował że chciał bym poznać waszą opinię.

Zaczęło się od tego że schodziłem po klatce z psem (na spacer) na parterze kiedy przechodziłem otworzyły się drzwi,stała tam kobieta w szlafroku ( najśmieszniejsze jest to że owe mieszkanie jest podobno wynajmowane,lecz nie mam pewności czy ktoś tam mieszka) z mieszkania wybiegł pies który zaczął łasić się do mojego,kobieta go zawołała z powrotem do domu i powiedziała o jaki fajny piesek (na mojego) ja do niej podszedłem i zobaczyłem w mieszkaniu jakiegoś faceta który z nią mieszka,był nago mył zęby i wszedł do łazienki.Jakoś dalej się tak potoczyło że bez żadnych słów wszedłem do jej mieszkania wylądowaliśmy w łóżku i zaczęliśmy uprawiać seks.Zapytałem dlaczego to powiedziała "ja Cię kocham Ty mnie też więc czemu nie" potem dołączył się ten facet który z nią mieszkał i był trójkąt.Miałem parę orgazmów ona też,potem krótka przerwa ten facet odszedł na bok i usiadł na fotelu a my dalej to robiliśmy.

Nie wiem czy prawidłowo to opisałem,w każdym razie starałem się,z góry dzięki za wypowiedzi.

Napisano

No nie takiej odpowiedzi oczekiwałem xd raczej nie marze o seksie z nie wiadomo kim,w obecności obcego obnażonego kolesia który się podłącza :) Ale tak myślałem że nikt tutaj nie odpowie,więc jak nikt nie jest w stanie pomóc to temat do zamknięcia :)

Napisano
Marzenia senne - serie obrazów, dźwięków, emocji, myśli i innych wrażeń zmysłowych pojawiające się podczas snu.

Marzenie senne to nie "marzenie"...

Sen jak sen, nie wiem co w nim intrygującego.