Skocz do zawartości

Gorąca proźba o interpretację Mojego snu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ten sen może nie jest wyjątkowo niezwykły ale nie daje Mi spokoju. Nie mogę również go dokładnie przetłumaczyć dlatego proszę o pomoc, mam wrażenie że jest on dla Mnie bardzo ważny. Śniło mi się że byłam na uczelni na wykładach. Pisałam w zeszycie trzy pierwsze litery alfabetu ABC. Miałam na serdecznym palcó pierścionek z diamentem. Ale go zakrywałam żeby nikt nie widział. Wykładowca bardzo się zdenerwował jak zobaczył, że zakrywam pierścionek i powiedział mi, że robię to co wszyscy. Zrobiło Mi się głupio i poczułam taką siłę wewnętrzną żeby w końcu przestać udawać i pokazałam wszystkim pierścionek.Moi znajomi byli zszokowani i zazdrościli mi tego że jako pierwsza odważyłam się pokazać ten pierścionek. Później ten moment się urywa i znajduje się na ulicy z przyjaciółką, kolegą i facetem na którym mi zależy. Widzę pistolet skierowany w jego stronę widzę jak wystrzela ale nic nie słyszę i obraz znika. Jestem na ulicy tylko z przyjaciółką i kolegą. Znowu się przenoszę w inne miejsce, jestem teraz w kuchni i czekam na telefon żeby się dowiedzieć czy nic mu się nie stało. Telefon dzwoni dwa razy. Ja bardzo che odebrać i dowiedzieć się czy nic mu się nie stało ale nie mogę odebrać telefonu coś mi jakby przeszkadza. I znowu się przenoszę teraz do sklepu. Stoję przed ladą, moja mama kupuje coś a ja tylko stoję.Moją uwagę zwraca leżący na ladzie piękny złoty łańcuszek z serduszkiem. W środku ma oczko z diamentu. Tak bardzo pragnę go mieć ale wiem że nie zasługuje na niego. Nagle on sam Mi wpada do torby na oczach sprzedawczyni. Jestem bardzo zakłopotana z tego faktu i przepraszam bardzo ją za to i oddaje jej łańcuszek. Ale ona się uśmiecha i mówi że widocznie jest mi przeznaczony. Ale ja wiem że nie zasługuje na niego więc ze smutkiem jej go oddaje. Wracam do domu i znowu jestem w kuchni. Otwieram torbę i widzę w niej właśnie ten upragniony łańcuszek. Znowu robi mi się bardzo głupio z tego powodu i przez chwile chce go oddać z powrotem ale już nie jestem w stanie i z radością go zakładam na szyje. Wiem że już teraz należy tylko do mnie i nikomu go nie oddam. Jestem szczęśliwa. Co ten sen może oznaczać?

Gość winteer
Napisano

Powiedz czy jesteś w jakimś związku i czy macie w planach zareczyny a potem slub i czy luby jest akceptowany przez Twoich bliskich

Napisano

Ten sen śnił mi się długo wcześniej zanim poznałam swego lubego. Moi bliscy jeszcze go nie poznali, a nasz związek jest dość burzliwy pomimo tego że czujemy do siebie coś wyjątkowego.