Skocz do zawartości

proszę o pomoc w interpretacji - nauka, wszelkie podpowiedzi i uwagi mile widziane

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

moja przygoda z kartami dopiero sie zaczyna. Nie mam znajomych którzy mogą mi podpowiedzieć, dlatego będę bardzo wdzięczna za Wasze uwagi, które pomogą mi w dalszej pracy z kartami.

as kier (odwr.), 10 trefl, król karo, as pik (odwr.), dama karo, walet karo, dama kier, walet trefl

krol pik, krol kier, 9 kier walet kier, as trefl, dama pik, walet pik 9 karo

10 karo, as karo krol trefl dama trefl 10 pik 9 trefl 9 pik 10 kier.

rozpoczynam od kart wokół damy kier:

3- walety to zaproszenie na impreze jednak obecność waleta pik świadczy że spotkanie bedzie kłopotliwe i powinnam uważać na to co mówię i robię.

4-y króle (tylko nie wiem czy takie ustawienie króli mogę odczytywać jako 4-y króle) zmiany na dobre, wszystko idzie w dobrym kierunku.

to chyba na tyle, przechodzę do interpretacji kart rzędami.

c.d.n

Edytowane przez dama kier
Napisano (edytowane)

as kier to dom ale jest odwr.+ 10 trefl to małe zmartwienie--- jeśli as jest odwr. to może to chodzi o zmartwienie jakiegoś przyjaciela rodziny? krol karo i as pik to sprawy urzędowe a dama karo to nadzieje na załatwienie tych spraw.

2-i rząd - poprawienie pozycji zawodowej partnera, 9 kier i walet kier to spełnienie marzen milosnych ( ale dotyczą mnie czy partnera?) walet kier i as terefl to niespodzianka, która nie bedzie zbyt miła, jakas mała kradzież.

3-i rząd.. duże pieniądze i rozmowa z szefem (10 kar, as karo i krol trefl) kobieta z rodziny wyjedzie i bedzie miała klopoty w podróży. Na koniec spotkanie milosne zaręczyny 9 pik i 10 kier, ale wcześniej ma 9 trefl i nie wiem co to znaczy.

a te milosne spotkanie i zaręczyny dotycza kobiety w podróży?

sama nic więcej nie zinterpretuje, nawet nie wiem czy to co zrobiłam jest dobrze...

bede wdzieczna za uwagi

Edytowane przez dama kier