Skocz do zawartości

Proszę o interpretację snu- KROWY(nietypowy sen o krowach)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

obudziłąm się dziś z krzykiem, miałąm przerażający sen:

Wracając z rodzicami z jakiejś wycieczki, skręciliśmy na pastwisko , były tam krowy, jedne pasły się, inne natomiast walczyły, tzn.biły się rogami, wpadały na siebie.Najbardziej przerażające były 2 krowy które tak zajadle walczyły, że prawie do połowy były szkieletami, widziałąm mięso, krew, odpadające mięśnie, okropny ich ryk. Za małymi krzaczkami były cielęta, których pilnowały 2 białe psy i czarny kot.

SEn był przerażający, nie wiem co mam mysleć(bardzo częstow w przeszłosci moje sny się sprawdzały).

Proszę o interpretację

PS.Dodam, że rodzice hodują krowy, więc może to mieć jakieś znaczenie.

Napisano

Stawiałabym, że chodzi raczej o zaciekle walczące ze sobą osoby...

Napisano

Bardzo możliwe, bo niestety pewne bliskie mi osoby walczą ze sobą;///

Ale co to może konkretnie oznaczać??

Napisano

Sen pokazuje Twój subiektywny odbiór sytuacji, na którą najwyraźniej nie jesteś obojętna - choć jesteś tylko obserwatorem.

Sprawa dotyczy Ciebie pośrednio (bo bliskich Tobie osóB), w związku z czym wzbudza emocje, które ujawniają się we śnie.

Zastąp w tym śnie zwierzęta ludźmi - krowy, cielęta, psy i kota, a otrzymasz znajomy Ci obrazek.

Taki rodzaj sennego odreagowania.

Napisano

WSzystko się zgadza..

SEphira dziękuję bardzo!!!!! :)

MIłego dnia