Dorotes Posted December 15, 2010 Share Posted December 15, 2010 Witam, obudziłąm się dziś z krzykiem, miałąm przerażający sen: Wracając z rodzicami z jakiejś wycieczki, skręciliśmy na pastwisko , były tam krowy, jedne pasły się, inne natomiast walczyły, tzn.biły się rogami, wpadały na siebie.Najbardziej przerażające były 2 krowy które tak zajadle walczyły, że prawie do połowy były szkieletami, widziałąm mięso, krew, odpadające mięśnie, okropny ich ryk. Za małymi krzaczkami były cielęta, których pilnowały 2 białe psy i czarny kot. SEn był przerażający, nie wiem co mam mysleć(bardzo częstow w przeszłosci moje sny się sprawdzały). Proszę o interpretację PS.Dodam, że rodzice hodują krowy, więc może to mieć jakieś znaczenie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted December 15, 2010 Share Posted December 15, 2010 Stawiałabym, że chodzi raczej o zaciekle walczące ze sobą osoby... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorotes Posted December 15, 2010 Author Share Posted December 15, 2010 Bardzo możliwe, bo niestety pewne bliskie mi osoby walczą ze sobą;/// Ale co to może konkretnie oznaczać?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted December 15, 2010 Share Posted December 15, 2010 Sen pokazuje Twój subiektywny odbiór sytuacji, na którą najwyraźniej nie jesteś obojętna - choć jesteś tylko obserwatorem. Sprawa dotyczy Ciebie pośrednio (bo bliskich Tobie osó, w związku z czym wzbudza emocje, które ujawniają się we śnie. Zastąp w tym śnie zwierzęta ludźmi - krowy, cielęta, psy i kota, a otrzymasz znajomy Ci obrazek. Taki rodzaj sennego odreagowania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorotes Posted December 15, 2010 Author Share Posted December 15, 2010 WSzystko się zgadza.. SEphira dziękuję bardzo!!!!! MIłego dnia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted December 15, 2010 Share Posted December 15, 2010 Nie ma za co Pozdrawiam serdecznie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts