Skocz do zawartości

prośba o interpretacje snu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

bardzo proszę o interpretację snu.

Najpierw śniło mi się że byłam w aptece, tak jakby stałam w kolejce. Nagle jakimiś bocznymi drzwiami wdarł się jakiś mężczyzna w średnim wieku. Zabrał jakieś dokumenty, następnie szarpałam się z tym człowiekiem. Nie znam go. Następnie wybiegłam za tym człowiekiem i znalazłam się na ulicy. Taka ulica naprawdę istnieje. W rzeczywistości pracuję w biurze na tej ulicy. W śnie tak jakby ta apteka była właśnie w miejscu mojego miejsca pracy. Na ulicy mężczyzny już nie było. Natomiast nagle pojawił się pies. Pies mnie pogryzł, głownie w miejscu nad kostką u nogi. Choć ślady po ugryzieniach miałam na całym ciele. Ale nad tą kostką miałam taką widoczną krwawą ranę, to była prawa noga. Leżałam na tej ulicy, bezsilna żeby walczyć z tym psem.

Z góry dziękuj za interpretację.

Napisano

Nie widzę tutaj wielu symboli, głównie na pierwszy plan wysuwa się pies, który w tym przypadku oznacza kłótnie, lub fałszywe otoczenie osób. Również szarpanina z tym człowiekiem wskazuje na kłótnie i jakieś niepowodzenia. Będzie przeszkoda w realizacji celu.

Napisano

Witam,

chciałam jeszcze zapytać, czy ta krwawa rana może coś oznaczać? W internecie znalazłam znaczenie snu krew:

ujrzeć: lękasz się o bliskiego ci człowieka

krwawić: dobry znak

Tak naprawdę bliska mi osoba miała niedawno wypadek i martwię się o nią, bo nie mam nadal informacji o jej stanie zdrowia Czy to ma jakiś związek?

Pozdrawiam

Napisano

Na pewno ma, jeżeli dołożyć do snu ta krwawiącą ranę, to te kłótnie wynikały by z nawarstwiających sie problemów które mogą jej właśnie dotyczyć. Ogółem będą one powodowane bardziej strachem niż innymi emocjami.