megan60 Napisano 16 Grudnia 2010 Napisano 16 Grudnia 2010 Dzisiaj nad ranem godz.5-6 miałam sen że spieszyłam się na pociąg który myślałam że ma odjazd o godz. 21 ...spieszyłam się,....biegłam ..i będąc na dworcu uświadomiłam sobie (z kimś potem rozmawiałam chyba z koleżanką z którą kiedyś razem pracowałam?) że mam pociąg dopiero o godz. 6 rano...czyli niepotrzebnie tak spieszyłam się...odetchnęłam z ulga..bo miałam jechać daleko za granicę, bilety kupione itd...czyli ogólnie myślę że dobry sen??proszę o interpretacje Cytuj
Sephira Napisano 16 Grudnia 2010 Napisano 16 Grudnia 2010 Może obecnie w życiu również spieszysz się z czymś, choć masz tak na prawdę jeszcze dużo czasu na coś? Cytuj
megan60 Napisano 16 Grudnia 2010 Autor Napisano 16 Grudnia 2010 (edytowane) otóż to!!spieszę się aby coś zmienić w swoim życiu...właśnie jestem na takim etapie...chyba muszę zwolnić? I tak faktycznie było....nawet gdybym chciała przyspieszyć to nie mogłabym bo zachorowałam i ten wyjazd musiałam odłożyc o 2 tygodnie... Edytowane 25 Lutego 2011 przez megan60 Cytuj
Sephira Napisano 16 Grudnia 2010 Napisano 16 Grudnia 2010 Sen Ci nie powie co MUSISZ zrobić Z niego dowiesz się jedynie co podpowiada Co podświadomość, intuicja... A ona nie strzela w Ciebie alarmem, że powinnaś zwolić, tylko subtelnie daje do zrozumienia, że nie musisz się aż tak spieszyć Pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi