misiuniawalcz Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 (edited) witam , śniło mi się jak przytulała mnie mała dziewczynka miała ok 7 lat może 6 ,brunetka . odwzajemniłam przytulenie ale po chwili odtrąciłam ją i poszłam do mojego byłego chłopaka ;< gdzie w rzeczywistości strasznie za nim tęsknie i przytuliłam go wtedy powiedział mi oczywiście we śnie kocham cię a ja nie mogłam się od niego oderwać. lecz fakt iż ta dziewczynka patrzyła się na nas jak się przytuliliśmy z uśmiechem na twarzy choć jej nie wiedziałam ponieważ byłam wtulona w ukochanego czułam jej spojrzenie ... aż ciarki mnie przeszły , nawet miałam wrażenie iż ktoś wkradł się do mojego snu w postaci właśnie tej dziewczynki . Sama już nie wiem ;< proszę o pomoc w zinterpretowaniu tego snu może nie tyle snu co przytulającej się dziewczynki . Dziękuje Edited December 16, 2010 by misiuniawalcz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gotycki111 Posted December 18, 2010 Share Posted December 18, 2010 Nie znam się na tym, ale może to znak, że masz do niego wrócić, bo on Cię potrzebuje (albo Ty go.) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts