Guest Gwiazdka7 Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Rozkład Partnerski: 1 - co osoba pokazuje na zewnątrz, jaka jest w stosunku do partnera, jak się jawi, jak się zachowuje. 2 - co myśli 3 - co czuje 4 - podstawa 9 - co łączy/dzieli te dwie osoby. wyszło: JA ON 1-JA- król karo On- dama pik 2-JA- As kier On-As karo 3-JA- król pik On-dama karo 4-JA- dama kier On 7 trefl 9-JA ON- 10 karo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Erza Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 oboje jesteście z innej bajki, z dwóch różnych światów ale próbujecie być razem btw. jak dziś wygląda wasza relacja? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gwiazdka7 Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Tak to prawda dzieli nas trochę km, byliśmy skłóceni. Na dzień dzisiejszy piszemy ze sobą ja próbuję sie z nim pogodzić żeby było jak kiedyś... Moja interpretacja tego jest taka ze on troche ukrywa to co czuje naprawdę. Pokazuje siebie jako tego złego(Walet Pik) a naprawdę czuje do mnie coś pozytywnego (Dama karo) i myśli o pisaniu ze mną?( As karo) Proszę Panią o pomoc i z góry serdecznie dziękuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts