Panna Zuzanna Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Witam! proszę o interpretację tego snu: idę gdzieś i na drodze spotykam swojego kolegę (w rzeczywistośći być może przyszłego chłopaka), idziemy kawałek i nagle poznaję, że jest pijany i próbuje się do mnie dobierać, Denerwuję się i zaczynam go bić, w końcu go zabijam. Widzę jak umiera, że jest siny itp. Przychodze z nim (jakoś) do domu, chowam martwego do szafy bo boję się, że siostra go zobaczy... I się obudziłam. Bardzo prosze o interpretację, bo jak już pisałam wyżej coś może niedługo mnie z nim łączyć, a przez ten sen czuję się trochę zmieszana. Z góry dzikuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikopol Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Twoja podświadomość raczej jest daleka od umówienia Was na randkę.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts