ThcPiotr Napisano 18 Grudnia 2010 Napisano 18 Grudnia 2010 Witam wszystkich Moze zanim opisze mój dzisiejszy sen opowiem wam moja krotka historie czemu wierze w sny. Jakis czas temu śniło mi się ze będę maił duże problemy finansowe itp. po czym wjeba**m sie w dragi na maxa pożyczałem i sprzedawałem wszystko żeby załatwić sobie na proch złapali mnie z gandzia siedziałem na dołku mam do zapłaty spore sumy problemy ogromnie w domu z prawem finansowe itp. potem śniło mi sie coś z zębami juz nie pamiętam sen ponoć oznaczał stratę kogoś bardzo bliskiego po czym okazało sie ze siostra ma nie wydolność nerek kolejne sny były o tym ze w najbliższym czasie będę miał sporo kasy no i co nagle jest szansa zarobienia sporej kasy w łaty i pewny sposób dziś śniło mi się ze patrze w niebo i nagle rozbłysło sie światło po którym zaczął schodzić Pan Jezus początkowo byłem wystraszony serce mało mi nie wyskoczyło z piersi nie mogłem nawet na niego spojrzeć, patrzyłem w ziemi po chwili się uspokoiłem i zacząłem na niego spokojnie patrzeć powiedział do mnie po imieniu , zapytał mnie o coś ale nie mogę sobie przypomnieć co wiem nie był to straszny sen wręcz przeciwnie nigdy w życiu nie doświadczyłem czegoś takiego dodam ze nie jestem osoba wierząca może ktoś zinterpretować ten sen byłbym bardzo wdzięczny Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi