Skocz do zawartości

Jezus

ThcPiotr

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich

Moze zanim opisze mój dzisiejszy sen opowiem wam moja krotka historie czemu wierze w sny.

Jakis czas temu śniło mi się ze będę maił duże problemy finansowe itp.

po czym wjeba**m sie w dragi na maxa pożyczałem i sprzedawałem wszystko żeby załatwić sobie na proch

złapali mnie z gandzia siedziałem na dołku mam do zapłaty spore sumy

problemy ogromnie w domu z prawem finansowe itp.

potem śniło mi sie coś z zębami juz nie pamiętam sen ponoć oznaczał stratę kogoś bardzo bliskiego

po czym okazało sie ze siostra ma nie wydolność nerek :(

kolejne sny były o tym ze w najbliższym czasie będę miał sporo kasy no i co

nagle jest szansa zarobienia sporej kasy w łaty i pewny sposób

dziś śniło mi się ze patrze w niebo i nagle rozbłysło sie światło po którym zaczął schodzić Pan Jezus

początkowo byłem wystraszony serce mało mi nie wyskoczyło z piersi nie mogłem nawet na niego spojrzeć, patrzyłem w ziemi

po chwili się uspokoiłem i zacząłem na niego spokojnie patrzeć powiedział do mnie po imieniu , zapytał mnie o coś ale nie mogę sobie przypomnieć co wiem

nie był to straszny sen wręcz przeciwnie nigdy w życiu nie doświadczyłem czegoś takiego

dodam ze nie jestem osoba wierząca

może ktoś zinterpretować ten sen byłbym bardzo wdzięczny