Guest sheina Posted December 19, 2010 Share Posted December 19, 2010 Mam wielki bajzel w głowie i nawe w snach on funkcjonuje... w ostatnim czasie wiem,ze odwiedzima koleznke i kolege ( koleznka z grupy) w jakimś lesie oni tam pojechali wypoczac do rodziny, w domku... spalam kolo nich gdy figlowali eeeghhhhhmmm :} ( łaaatt??) potem gdzies na imprezie sie znalazlam widziala tam kolege, ktory cos tam do mnie niby czuje, ale o tym owidzilama sie |( od koleznki w relanym zyciu) bo nic nei daje po sobie poznac...- a we snie zlapal mnei za reke i gladzil po niej, nastepnie puscicł ja , ja spojrzalam sie zdzwiona ( bylam wtedy roztanczona o siedzial i chyba pil sok...) spojrzalam na grupe ludzi tanczacych w kole, moich znajomych, ulozyli wlasnei jakis uklad choreograficzny... nic nie czaje...aaa jeszcze mi sie przypomnialo, że agnieszka ta ktora odwiedzilam z tym kolega( niedlugo beda malzenstwem) powiedziala mi, ze chciala odpocxac przed 'marchewą'koleznka z grupy... na studiach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slawomir Posted December 19, 2010 Share Posted December 19, 2010 Mam wielki bajzel w głowie i nawe w snach on funkcjonuje... w ostatnim czasie To wszystko wyjaśnia jeżeli chodzi o ten sen, bo jest to poprosu wymieszanie róznych zdażeń z zycia kótre poprostu gdześ w głowie układasz. Pozdrawiam: Sławomir Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts