pasoudioany Napisano 19 Grudnia 2010 Napisano 19 Grudnia 2010 (edytowane) że mój kolega z klasy o godzinie 2 w nocy przyjechał do mnie po radio ... dałem mu jakieś stare radio domowe ... potem nie wiadomo skąd pojawiła się Ona ... zapytałem się czy nie są głodni i czy chcą coś do picia ... chcieli rosół <wow> zrobiłem rosół ale mało makaronu było ... potem nagle znalazłem się w łóżku z Nią pocałowałem ją w rękę i powiedziałem ze ją kocham a ona wstała i wyszła kto mi powie co ten sen może znaczyć ? strasznie dziwny był ;/ Edytowane 19 Grudnia 2010 przez pasoudioany Cytuj
Gość winteer Napisano 19 Grudnia 2010 Napisano 19 Grudnia 2010 Radio kojarzy mi się z nadawaniem audycji.. czasem muzyka, czasem kącik zwierzeń na telefon... Myślę, że ten kolega moze potrzebowac jakiejś wskazówki od Ciebie.. może nawet inspitacji. A to, że ich nakarmiłeś "czym chata bogata" - moze niemal tak samo działasz w realu wspierając czym tylko możesz innych?.. zupełnie jakbys umiał zadbać o czyjeś podstawowe potrzeby..... o ile nie czujesz się przez to wykorzystywany. Co do ostatniej sceny snu - czy czasem jest dziewczyna która Ci się podoba a która dała Ci kosza? Cytuj
pasoudioany Napisano 19 Grudnia 2010 Autor Napisano 19 Grudnia 2010 no jest właśnie ; / ale raczej nie wspieram innych czym tylko moge ;/ czekam na dalsze interpretacje Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi