spawacz88 Posted June 27, 2008 Share Posted June 27, 2008 Witam! Bardzo często śni mi się przystanek autobusowy i w dodatku w różnych okolicznościach. Najczęściej pod koniec snu, kiedy już "wykonałem zadanie". Czekam na przystanku obok rzeki, olbrzymiego mostu, a czasem nie przypominam sobie gdzie. Potem niekiedy nie zdąże na autobus, czasem zdąże, ale wysiąde za wcześnie lub za późno. Czasami też dojadę do celu. Autobus przybiera różne kształty - od normalnego do kadłubu samolotu pasażerskiego. Ten przystanek dręczy mnie już od paru miesięcy i nie mogę znaleźc wyjaśnienia. Byłbym wdzięczny za pomoc! Pozdrawiam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aneta Posted June 28, 2008 Share Posted June 28, 2008 spawacz88, sądzę, że jesteś osobą, która lubi pomagać. Każda misja wykonana w Twoim śnie jest odzwierciedleniem czegoś, co udało Ci się dobrze zrobić/rozwiązać na jawie. Czy nie sądzisz, że ten przystanek można by powiązać z tym, że nowe zadanie dla Ciebie już czeka na rozwiązanie/zrobienie? Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts