IceQueen Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 Ida swieta.. a ja hmm powionnam byc szczesliwa bo mam kochane dzieci,jestem zdrowa,mam gdzie mieszkac. Tylko jakos miłosci brak.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
saba33 Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 - poobserwuj dzieci swoje - one dodadzą Ci siły i radości :):) a Milosć przyjdzie jak już przestaniesz czekać i myśleć o niej ....ona jest sprytna....pozdrwiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest alathea Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 masz bardzo fajny tydzien przed soba - nie martw sie na zapas troszke optymizmu moze glupio odwolywac sie do kart, ale ostatnie roklady pokazuja pomyslny powrot pana marnotrawnego i chyba powoli wszystko bedzie sie ukladac duo sloneczka w te zimowe dni :slonko: i milosci :serce: sciskam mocno ania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts