mkay2 Posted June 30, 2008 Share Posted June 30, 2008 Witam wszystkich serdecznie:-) Jakieś 2 tygodnie temu miałem dziwny sen. Składał się z 2 części. Pierwsza część składała się z przeprowadzania egzorcyzmu nieopodal kościoła. Przeprowadzałem egzorcyzm, ubrany byłem i egorcyzmowany w białe szaty. Koleś, na którym przeprowadzałem egzrocyzm był inny, w znaczeniu: w jego oczach i na ustach widziałem początek jakieś dziwnej czarnej czeluści. Ten koleś leżał na łóżko, które podsunął mi jeden koleś w bieli. Na egzorcyzmowanym kolesiu położyłem medalik świętego Benedykta (http://www.benedyktyni.pl/medalik.htm) i nagle koleś zaczął krzyczeć. To jest pierwsza część snu. Druga część snu polegała na tym, że walcze z jakimiś harpiami i gryfami w jaskini. Co jakiś czas przechodze z jaskini do mieszkania swego. Za każdym razem, kiedy się przenoszę widzę jakąś walke. Zaczyna się sen jak walcze z harpią w jaskini potem widze swe mieszkanie a za oknem widze jak ludzie walczą z gryfem. Słyszałem odgłosy: "zabijcie go, dobijcie go". Po raz kolejny przeniosłem się do jaskini i patrzę jak uciekam przed harpiami. w ciemnościach. Kiedy mnie dopadły to się już obudziłem. Proszę o intepretacje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vanilia22 Posted June 30, 2008 Share Posted June 30, 2008 Witaj mkay2, Twój Sen mnie zaintrygował. Mam pytanie- czy ostatnio nie masz poczucia, że musisz się z czegoś oczyścić cos w sobie zmienić? Mam dziwne przeczucie, że możesz toczyć walkę na płaszczyźnie duchowej z sobą. Prosze jakodpowiesz na to pytanie będę mogła lepiej Twój sen zrozumiec. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
mkay2 Posted July 1, 2008 Author Share Posted July 1, 2008 Vanilia22 jeśli chodzi o pczucia to raczej nie mam, aczkolwiek, patrząc z drugiej strony, patrzac sie na szczegóły to możesz mieć rację, aczkolwiek domyśliłem się, że chodzi o moją walkę. Domyślam się znaczeń :-) :grin: :grin: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vanilia22 Posted July 1, 2008 Share Posted July 1, 2008 mkay2, To super,że sie domyslasz. Czyli stawiasz na walkę? Widzisz wg mnie ten sen mowi o twej lwalce ale daje tez Tobie pewną możliwość. Oczyszczenia z penych osób:) I Ty już wiesz o co chodzi.;-) Pozdrawiam:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted July 1, 2008 Share Posted July 1, 2008 Przepraszam że się wtrącę, ale proszę mkay2, rozwiej moje wątpliwości powiedz, czy nie grałeś czasem ostatnio w jakieś MMO pokroju World of Warcraft? (to tak odnośnie tej drugiej części snu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mkay2 Posted July 1, 2008 Author Share Posted July 1, 2008 Sephira, nie grywam w World of Warcraft, uważam, że ta gra jest dla osób, którym się kompletnie nudzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted July 1, 2008 Share Posted July 1, 2008 mkay2, w porządku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts