Skocz do zawartości

strój ludowy

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

śniło mi się dzisiaj, że jestem ubrana w łowicki strój ludowy

przeglądałam się w lustrze i widziałam go na sobie

ale zamiast białej bluzki miałam granatową

do tego dodam, że strój był na mnie za duży, ale ogólnie mi się podobał

Napisano

Witaj Erzo:)

Twój sen oznacza, iż znajdujesz się w jakiejś niekomfortowej sytuacji uczuciowej, która niejako się za Tobą ciągnie. Na zasadzie, że nie przerobiłaś w sobie jakiegoś bolesnego tematu coś na kształt rozczarowania. To jest przyczyną Twojego dyskomfortu, starasz się siebie przekonać, że jest ok, że dajesz sobie z tym radę, ale gdzieś tam w Tobie ta zadra tkwi i nie pozwala o sobie zapomnieć.

Troszkę to jest tak,że na ustach uśmiech, a w środku smutek.

Pozdrawiam:)

Napisano

Indhi, dziękuję Ci bardzo. :)

Wiesz... to co piszesz ma ręce i nogi i zgadzałoby się.

a miałabym do Ciebie prośbę...

otóż wczorajszej nocy śniła mi się moja dawna szkoła, z której mam dość miłe wspomnienia, pamiętam że byłam na 2 piętrze (szkoła ma 3) i że szukałam okularów, bo ktoś mi je zabrał

wchodząc po schodach z tłumu poprosiłam dziewczynę, szatynka z włosami do ramion (nigdy jej nie widziałam w rl), żeby oddała mi moje okulary, ona zdjęła je, ale okazało się, że one nie są moje

potem pamiętam, że wchodziłam wyżej i jakiś chłopak wysoki oddał mi moje okulary

wtedy się obudziłam

z tego, co pamiętam byłam średnio zdenerwowana tą sytuacją

będę wdzięczna za pomoc :)

Napisano

Według mnie ten sen wskazuje,iż uporządkujesz w swoim życiu pewne sprawy.

Pozwolisz odejść czemuś, co było i jest dla Ciebie kulą u nogi, a otworzysz się na coś zupełnie nowego.

Jakaś relacja w Twoim życiu zatoczy koło i nastąpi odcięcie.

Wszystko wskazuje na to, że w końcu pojawi się ktoś, kto smutek zamieni w radość i będzie to zupełne przeciwieństwo tego czego do tej pory szukałaś:).

Pozdrawiam:)

Napisano

Dziękuję Kochana :)

nawet już o tym myślę, żeby jednego pana puścić w niepamięć :)

to chyba dobry moment, skoro podświadomość przesyła mi takie obrazy

jeszcze raz dziękuje :)