Radunia Napisano 30 Czerwca 2008 Napisano 30 Czerwca 2008 jestem zbyt dorosła i rozpacz mam za sobą ktoś kto przeżył śmierć nie rozstrząsa się nie trawi myśli życie trzeba wygrzebywać spod sterty starych szmat przyzwyczajeń języka i dążyć do ciszy nie zagłuszać krzykiem z byle powodu Cytuj
Radunia Napisano 6 Lipca 2008 Autor Napisano 6 Lipca 2008 zanurzasz się w cierpieniu nie rozumiejąc sensu błądzisz po omacku jak ślepiec bluźnisz i krzyczysz, że Bóg jest zły bo dopuszcza pytam quo vadis?! zatrzymaj się o poranku gdy rodzi się w Tobie Bóg bądź jak ptak naucz się śpiewać dokąd gnasz? skąd przybywasz? jesteś piekłem dla siebie dla niej dla niego dla nich bądź niebem dla siebie jestes głupim ślepcem zatopionym w sobie w bólu który cię spala w nadziei jutra gorszego od dziś usiądź w cieniu drzew one nie gnają na oślep jesteś jak jego dzieci rzucane wiatrem stań się ziemią bądź sobą nie nią nie nim z pierwszych stron strony spłoną ty stań się ogniem płyń spokojnie w strumieniu życia stań się strumieniem i nieś życie bądź wodą wchłoń w płuca świat i wypuść powoli przez analizatory zostaw to co konieczne stań się powietrzem dla innych bądź ziemią ogniem wodą powietrzem bądź pełnią Cytuj
Szyla Napisano 6 Lipca 2008 Napisano 6 Lipca 2008 lubie Twoja mysl, mooze w tym drugim, troszke sie gubie w slowach, pierwszy jest bardziej zwarty i niesie mysl lepiej, ale podobaja mi sie Cytuj
Radunia Napisano 6 Lipca 2008 Autor Napisano 6 Lipca 2008 Dziekuję, czasami jestem zbyt gadatliwa chyba Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi