Guest Nexie Posted December 25, 2010 Share Posted December 25, 2010 (edited) Dzisiaj śniło mi się, że byłam w jakimś pokoju i oglądałam czapkę mojego byłego chłopaka, którą miał od nowej dziewczyny. Nie pamiętam skąd się wzięłam w tym pokoju ani od kogo dostałam tą czapkę. Na tej czapce były różne rzeczy napisane m.in. chyba tej dziewczyny początek imienia, jakieś skróty nie wiadomo co oznaczające i długi napis, którego nie pamiętam w całości ale mówił żeby nigdy nie kończyło się to co jest pomiędzy nimi. Edited December 27, 2010 by Nexie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nexie Posted December 27, 2010 Share Posted December 27, 2010 prosze zinterpretujcie ten sen bo naprawdę go nie rozumiem :sad: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nexie Posted December 28, 2010 Share Posted December 28, 2010 pomoże ktoś?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts