vell Posted July 1, 2008 Share Posted July 1, 2008 jestem tu pierwszy raz, więc mam nadzieję, że tu się dodaje pytania ;DD. Otóż śnił mi się taki sen: zaczęło się od momentu w moim domu. Próbowałam umyć włosy, ale coś bez przerwy mi wypadało i nie mogłam tego zrobić. Byłam trochę zła, bo jeszcze w moim domu siedział kolega z dawnej klasy. Na dodatek o 8 zaczynała nam sie szkoła, więc musieliśmy się spieszyć. Nastąpiła 8.05, dlatego szybko się pozbieraliśmy. Niestety przyszedł jakiś gostek z TP i chciał jakiś 'wykwit' ( chyba rachunek ). Nie wiedzieliśmy o co chodzi. Kazałam koledze iść do szkoły xD Ten facet wszedł sobie ( do mojego domu ) i zrobił herbatę wraz z kanapką... ja dzwonię do taty, żeby coś zrobił, ale nie odbiera.. potem nie wiem skąd, ale był już w domu xD ( tata ). zabrał mnie do babci, a ona powiedziała ' nie musisz już iść do szkoły, zwolniłam Cię' i taka radosna była ;d. A ja zaprotestowałam i poszłam do szkoły.. a tam... zero lekcji, a może były, tyle, że luźne - nie pamietam. Na przerwach chłopacy puszczali samolociki z papieru. A kolega, którego bardzo lubię próbował mnie pocałować, obejmował mnie, itp.! Ja go odrzucałam. A potem z panią wychowawczynią zeszliśmy do piwnicy oraz weszliśmy do mojego domu! Ja wrzeszczę, że mam bałagan ....spąrzatam, sprzątam, ograrniam, a tamci siadają do kompa, itp. a dalej to mnie sąsiad obudził :sad: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aneta Posted July 4, 2008 Share Posted July 4, 2008 Vell, sądzę, że nieprzemyślane decyzje i chęć naprawienia czegoś, co zepsułaś może przynieść niezamierzane konsekwencje. Oprócz tego widać, że jesteś zmęczona szkołą. Pozdrawiam ciepło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vell Posted July 4, 2008 Author Share Posted July 4, 2008 Dziękuję za odpowiedź ;* ! Na szczęście są już wakacje, ale od września zacznie się na nowo ta przygoda ;D. Ja również ciepło pozdrawiam ). ( dzisiaj był gorszy sen xDD ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts