smt Posted July 2, 2008 Share Posted July 2, 2008 Witam. Chciałbym zrozumieć sen, który przyśnił mi się ostatnio. Sen wyglądał następująco: jestem w lesie na wąskiej, trawiastej ścieżce. Nie wiem jak się tam znalazłem. Słyszę za sobą jakiś dziwny szelest. Odwracam się i widzę wilka, który goni sarnę. Przebiegają tak blisko mnie, że czuje, że stanąłem wilkowi na drodze. Zaczynam się bać, że za chwile to mnie będzie gonić i w tej chwili przebiega kolejny wilk, który też poluje na sarnę. Uciekam i wiem że muszę przeskoczyć przez strumień. Gdy znajduje się już na drugim brzegu widzę uwięzionego w wodzie psa którego z całych sił uderzam kilka razy kołkiem. Będąc na drugim brzegu cały czas czuję obecność jakiejś dziewczyny za moim prawym ramieniem. Chciałbym dodać że walka z psami w moich snach pojawia się dość często. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aneta Posted July 4, 2008 Share Posted July 4, 2008 Smt, te walki z psami to walka ze swoją wrodzoną agresją - jesteś chyba wybuchowym człowiekiem. Ogólne znaczenie snu odczytałabym jako to, że czujesz się czemuś chyba winny i przekładasz to na życie codzienne. Nie sądzę, żeby sen miał zabarwienie pozytywne. Raczej mówiłabym o negatywnym znaczeniu. Możesz zostać postawiony przed faktem dokonanym, przez który będzie Ci jakiś czas smutno Pozdraiwam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts