shpiegh Napisano 27 Grudnia 2010 Napisano 27 Grudnia 2010 (edytowane) Bardzo prosiłbym o interpretację dziwnego snu. Mianowicie: Śniło mi się że przechodziłem operację, podczas której wyjęto moje serce, które nie dość że je w całej okazałości widziałem, to potem miałem je w rękach i sam je własnoręcznie wyczyściłem. Później dokończono operację, ale kolejnym dziwnym faktem było to, że miałem długą i grubą ranę na klatce piersiowej, tj. bardzo wystającą. Paradowałem z nią dumnie i pokazywałem ją każdemu. W ostatniej fazie widziałem moją obecną, od kilku dni dziewczynę. Edytowane 27 Grudnia 2010 przez shpiegh Małe zainteresowanie i brak tagów Cytuj
Sephira Napisano 28 Grudnia 2010 Napisano 28 Grudnia 2010 Sen może dotyczyć dosłownie Twoich spraw sercowych. Jakieś zawirowania w tej dziedzinie? Cytuj
shpiegh Napisano 28 Grudnia 2010 Autor Napisano 28 Grudnia 2010 Niedawno rozstałem się z jedną dziewczyną a dwa-trzy dni temu związałem się z kolejną, więc może to mieć olbrzymi wpływ. Cytuj
Sephira Napisano 28 Grudnia 2010 Napisano 28 Grudnia 2010 We śnie trzymasz swoje serce we własnych rękach, co więcej czyścisz je... Blizna z którą dumnie się obnosisz może świadczyć o tym że hmm.. obecny związek ma Ci służyć przede wszystkim zapomnieniu o poprzednim. Sen pokazuje dokładnie to, co aktualnie czujesz, co robisz i jak odbierasz własne działania. Cytuj
shpiegh Napisano 28 Grudnia 2010 Autor Napisano 28 Grudnia 2010 Dziękuję bardzo za pomoc - fakt faktem, to by się z dużej mierze zgadzało... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi