miechuuu Napisano 28 Grudnia 2010 Napisano 28 Grudnia 2010 Śniło mi się dziś że siedziałem przy komputerze i nagle podeszła moja zmarła siostra, gdy ona podeszła ja już nie wiadomo skąd wiedziałem że ona jednak przeżyła wypadek( w którym w rzeczywistości zginęła). Na początku powiedziała coś w stylu "Mam już dość pociągów i nigdy więcej"dodam że jej wypadek nie miał żadnego powiązania z pociągami. Następnie pytała się mnie czy mam jej słuchawki bo wtedy gdy to się stało to przygniotła ją szafa a ona miała wtedy założone słuchawki i czy czasem ich nie znalazłem (ponownie dodam że jej wypadek nie miał także żadnego powiązania z szafą). Odpowiedziałem jej strasznie się jąkając czy chodzi o słuchawki do jej CZERWONEJ MP3. Nie wiem czemu ale ten kolor był tak jak by podkreślony. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi