Skocz do zawartości

Jak to jest z tą 11? ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

mam takie pytanko. Jestem numerologiczna 11'stką, zacząłem już spory czas temu

interesować się numerologią. Jeśli chodzi natomiast o numerologię partnerską,

to te 11 sumujemy do 2 czy nie?

Bo np. na stronie Charakter numerologicznej Jedenastki

jest napisane że najlepszymi partnerami dla 11 sa 3, 7 i 11 oraz 33 (tzn

na stronie 33 jest napisane, że dla nich jednym z lepszych partnerów to 11)

Natomiast dla 2 najlepsze są 2,4 i 8, więc zupełnie inne osobowości niż 3 i 7.

Jak do tego podejść? Co jest waszym zdaniem, zdaniem specjalistów najlepsze

dla 11?

Pozdrawiam

Napisano

dla wrażliwej 11 dobry jest partner także wrażliwy stąd proponuje się inne 11, 3 oraz 7, jednakże po samej drodze zycia nie widać czy dwie osoby do siebie pasują, bo może być druga 11tka zupełnie inna, powiedziałabym jakby nie była 11tką, gdyż to wynika z ułożenia wszystkich wibracji w portrecie numerologicznym oraz wibracji własnych, to jak tworzą się z nich nasze cechy, wartości. Patrz na to co jest głębiej a nie na powierzchni ;)

Napisano

30.04.84 - dla kogoś takiego (czyli mnie) kto będzie najlepszy ? :)

Bo wiecie jako 11 szukam dla siebie idealnej drugiej połówki :D

Napisano

Z 7mką z drogi zycia łączyłaby Cię relacja karmiczna o wibracji 9. Porozumienie i przyciąganie z 7 byłoby do 40r.zycia. Dogadasz się też z kimś kto ma w I cyklu bądź Ipz wibracje 6, 4, 2 lub 7. Czyli jesli chodzi o cykl to osoby urodzone w miesiacu takim jak luty, kwiecien, czerwiec, lipiec i listopad. Moze to byc osoba z drogi zycia 5, ktora mialaby w portrecie numerologicznym wibracje takie jak 3,2,7,6,4 - najlepiej w roznych kombinacjach w cyklach jak i pz. Jedynka z drogi zycia moze nauczyc Cie jak przebic sie w tym swiecie, pod warunkiem, ze w portrecie jej nie bedzie wiecej jedynek, a beda jakies cieple wibracje jak 2,4,6,7 :) Chyba ze jeszcze trafi sie nietypowa 3ka z drogi zycia z 7mkami,2kami,6tkami,4kami :) ale 3ka nie moze miec 5tek i 3ek wiecej i zadnej jedynki, bo to grozi zdradami,porywczoscia. Tak samo sie ma 5 z drogi zycia by nie miala wiecej 5tek ani 3ek ;p

Napisano

Hah wiedziałem, ze fullmoon mi się z czym kojarzy.

Teraz już sobie przypomniałem:

:))

5.5.1985 będzie dobra babka ? :faja:

Napisano

Dobra będzie się wydawała każdemu hehe, 3 x piąteczki w portrecie, dodatkow pięć w dniu urodzenia, a to powoduje, ze ma to cos, co przyciaga i ten seksapeal hehe, do tego 3x jedyneczki i tylko 1 x 2ka ... słabo na cos trwalego i stabilnego... ja bym powiedziala, nie łudź się, że da się zaobrączkować, uda sie w siną dal (w świat) z kim sie jej podoba, nie usiadzie w miejscu. Niby 33/6 z drogi zycia, ale nie jest typowa 33/6tka, mysli i dziala jak 5tka pod kazda postacia z elementami cech przebojowosci, odwagi silnej indywidualistki. Takie osoby potrafia sie zwiazac na kilka lat z kims, a potem nagle zostawic dla kogo innego. Ja bym powiedziala nie ona Tobie przeznaczona ;p chyba, ze dasz sie podporzadkowac jej i ja upilnujesz przed innymi samcami ;)

Napisano
ale 3ka nie moze miec 5tek i 3ek wiecej i zadnej jedynki, bo to grozi zdradami,porywczoscia. Tak samo sie ma 5 z drogi zycia by nie miala wiecej 5tek ani 3ek ;p

Chwila chwila wracając do tej 3. To jak w całej dacie nie może być jedynki, no i 3,5 ?

Napisano
Chwila chwila wracając do tej 3. To jak w całej dacie nie może być jedynki, no i 3,5 ?

nie dacie a portrecie numerologicznym ...

dla daty 5.5.1985 portret numerologiczny to:

33/6/ - 6

I cykl = 5 - formujący

II cykl = 5 - produktywny

III cykl = 5 - żniwny

I punkt zwrotny(spełnienie) = 1

II punkt zwrotny(spełnienie) = 1

III punkt zwrotny(spełnienie) = 2

IV punkt zwrotny(spełnienie) = 1

I wyzwanie (czarny szczyt) = 0

II wyzwanie (czarny szczyt) = 0

wyzwanie główne (czarny szczyt) = 0

a Twoj portret numerologiczny to:

29/11/2/ - 2

I cykl = 4 - formujący

II cykl = 3 - produktywny

III cykl = 4 - żniwny

I punkt zwrotny(spełnienie) = 7

II punkt zwrotny(spełnienie) = 7

III punkt zwrotny(spełnienie) = 5

IV punkt zwrotny(spełnienie) = 8

I wyzwanie (czarny szczyt) = 1

II wyzwanie (czarny szczyt) = 1

wyzwanie główne (czarny szczyt) = 0

Napisano

Juz rozumiem. Dokształciłem się poczytałem troszkę o tych cyklach i punktach zwrotnych.

Szkoda tylko, ze tam gdzie numerologia pasuje, to biopowinowactwo leży ;)

Czyli generalnie osoba z 5-ą w cyklu życia lub punkcie zwrotnych jest raczej kiepskim

rozwiązaniem? Czy, jest też tak, że np inne liczby, ktorych nie znamy (imie, nazwisko, podpis)

mają też wpływ na całokształt i mogą "zagłuszać" np tę 5-kę.?

Napisano (edytowane)

Z Twoją piątką z IIIpz najlepiej bedzie pasowala u kogos 3 w IIIpz albo tez 5tka czy 7 ewentualnie jak juz ktos je posiada, tak samo z cyklem jak Ty masz w II cyklu 3 to ktos dobrze by mial tam 5 albo 3 albo, chodzi o wystepowanie harmonijnych wibracji w tym samym czasie trwania ich ;) II cykl pokrywa sie z II pz oraz IIIpz w czasie, I cykl pokrywa sie z I pz, a III cykl z IVpz w czasie :) Co prawda ta dziewczyna, ktora podales posiada 5 w II cyklu ale tez 1 w pz, a to bardzo silna, indywidualna osobowosc, ciety charakterek, dominujaca, potrzebujaca swobody, czasu dla siebie i korzystania z zycia cala parą, poznawanie swiata i go smakowania. Potrafi zaciekawic, ale czy wytrzymalbys na dluzsza mete ;) jestes od niej duzo wrazliwszy i moze dac ci w kosc.

Tak imiona wszystkie razem z tym z bierzmowania jesli ktos je mial oraz nazwiska wplywaja ich wibracje tzw wlasne duzo bardziej niz portret numerologiczny, tam z wibracji wlasnych jest liczba duszy(kto jaki jest w srodku jakie ma potrzeby i wartosci), liczba osobowosci(charakter, to co widac na zewnatrz, jak sie zachowuje) oraz liczba realizacji(w jaki sposob dziala, dazy do celu). Jesli mimo tych 5tek w portrecie numerologicznym ona posiada w wibracjach wlasnych np liczbe osobowosci lub duszy o wibracji 4 lub 6 to jej zmiany partnerow beda zagluszone, mimo wielu sposobnosci ku temu, nie zdecyduje sie, bo bedzie potrzebowala stalosci. No ale tu mozemy gdybac, bo nie wiemy jakie ma wibracje wlasne, a trzeba policzyc wszystkie spolgloski i samogloski ;) mozna przy okazji wykryc tzw. braki wibracji jesli takowe posiada i gdzie leza jakie wady.

Edytowane przez FullMoon
  • 5 miesięcy temu...
Napisano

ale po co te dodatkowe obliczenia jestem 11 i na naszej stronie jasno i wyraznie pisze inne 11 ,3 i 7 myślę że naprwde powinniśmy szukać partnerów najlepiej o tej samej liczbie a nie obliczać jakieś cykle ,ale jestem dumna ze mam wibracje mistrzowską:P i dlateg też szukam partnera 11 także piszcie faceci jeśli wogóle inteesujecie się numerologią i wiecie o co chodzi (do lat 30) czekam;)))

Napisano
ale jestem dumna ze mam wibracje mistrzowską:P

Ekhem

Spora część osób mająca 11 czy np. 22 będzie realizować te wibracje jedynie na poziomie 2 czy 4. Realizacja 2 na poziomie 11 zależy od bardzo wielu czynników. Zazwyczaj jest to tak naprawdę 2 z potencjałem 11, który można wykorzystać lub nie. Summa summarum wychodzi nam taki misz-masz dwóch wibracji (podstawą bedzie dwa, jedenastka będzie się czasami przebijać).

myślę że naprwde powinniśmy szukać partnerów najlepiej o tej samej liczbie a nie obliczać jakieś cykle

To jest akurat mylne podejście. Dużo zależy od tego w jakich cyklach są aktualnie obie osoby, wpływ mają też inne rzeczy (wibracja imion i nazwisk). Związek dwóch 11 może się nie udać, a związek dwóch na pierwszy rzut oka nieharmonijnych wibracji być tym idealnym.

Napisano

według tego co piszesz musiałabym siedzieć przy biurku i liczyć a ja zaufam swojej intuicji !!!!!dla 11 inne 11 ,7 lub 3

Napisano

Bez liczenia nie da rady, wszak na liczeniu się opiera numerologia.

dla 11 inne 11 ,7 lub 3

Cóż praktyka temu przeczy, są takie związki, które okazały się katastrofą. Sam znam jedną 11, która jest po dwóch rozwodach - jedna pani miała 3, druga była niby 11, ale realizowała 2.